Larisa Bozbici îşi lansează albumul de pricesne, de Florii, la Biserica din Dumitra

În Duminica Floriilor, pe 25 aprilie, de la ora 12.00, după săvârşirea Sfintei Liturghii de către părintele Marius Moldovan, va avea loc lansarea CD-ului de pricesne „Cruce sfântă părăsită” al tinerei interprete Larisa Bozbici.
Laureată a celor mai importante concursuri de folclor din ţară, cu studii la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, Larisa Bozbici a ales să împărtăşească bucuria apariţiei albumului de pricesne cu cei de acasă, de la Dumitra.
Vor fi alături de ea, într-un recital de pricesne, Oana Matei Coruţi, Cristina Livia Scurtu, Cristina Bugnar, Anamaria Marti, Lenuţa Filipoi şi Florina Bălan. Prezentarea albumului va fi făcută de către scriitorul Menuţ Maximinian.
„Pentru că îmi iubesc meleagurile natale am pregătit un concert de pricesne special pentru sufletele credincioşilor. În ziua Sfântă de Florii, după slujbă, ne bucurăm împreună, prin rugăciune cântată, alături de cele mai valoroase fete pe care le are judeţul nostru. Mulţumesc părintelui Marius Moldovan care mereu e alături de noi la bucurii şi tristeţi”, este mesajul transmis de Larisa Bozbici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5