Larisa Bozbici, apreciată la Festivalul „Ion Petreuş”

La Baia Mare s-a desfăşurat a V-a ediţie a festivalului concurs „Ion Petreuş”, organizat în memoria celui care a fost un mare rapsod şi interpret al Maramureşului.
Din 48 de tineri din toate zonele etnografice ale ţării, au fost selectaţi pentru concurs 33.
Reprezentanta Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Larisa Bozbici a participat la categoria de varsta 10 -15 ani, juriul din care au făcut parte Elise Stan-TVR, Dumitru Fărcaş, Angela Buciu, acordându-i Premiul special al juriului.
Larisa Bozbici este de loc din Dumitra, fiind elevă la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, având ca professor coordinator pe Cristina Bălan Stăuceanu. Tânăra interpret a lansat deja un album pe piaţă, croindu-şi un drum frumos în lumea muzicii populare.

Comentarii

06/07/13 18:13

Vă rog să fiţi obiectivi! De cele două surori din Sângeorz-Băi, Oana şi Ana Hoza, de ce nu amintiţi? Şi ele au fost printre premiante. Aşa că...Nu de alta, dar nu e bine!

06/07/13 18:45
marius

Informatia ne-a parvenit de la Centrul Judetean pt Cultura BN, referent Cristina Bălan Stăuceanu. ne-a vorbit doar despre reprezentanta CJC BN. Felicitari pt surorile Hoza, sunt f talentate !
Rasunetul

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5