Lansarea cărții „Ocheanul fermecat”, de Ioana Ardelean Rusu, la Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud

Miercuri, 21 februarie 2024, de la ora 16.00, Biblioteca Județeană Bistrița-Năsăud, prin Clubul Cultural CoșBook, găzduiește lansarea cărții „Ocheanul fermecat”, de Ioana Ardelean Rusu, ilustrată cu mult talent, creativitate și profunzime de Laura Greaca și Livia Greaca.
Alături de autoare, vor fi prezenți Monica Halaszi, Menuț Maximinian și Ioan Pintea.
„Ocheanul fermecat” este povestea unui băiețel care pornește de pe steaua pe care locuia dintotdeauna „într-una dintre cele mai uluitoare călătorii dintre toate câte sunt cu putință”. Povestea se adresează deopotrivă copiilor mici și mari, celor care abia deschid ochii asupra lumii, dar și celor care îndrăznesc să viseze, să spere și să caute sensuri.
Cuvintele curg cu lejeritate, dar cu o forță evocatoare aparte imaginând o lume vie, plină de strălucire și frumusețe, de candoare și, uneori, de melancolie. Vocabularul estetic creat prin ilustrații este unul vibrant, bogat în culori, alternând imagini pline de forță și dinamism cu tablouri de o deosebită duioșie și recreând la nivel vizual un univers fluid, care face trecerea de la spațiul celest la cel teluric deosebit de firească.
Intrarea este liberă.
Vă așteptăm cu mult drag!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5