Lacrimi şi durere la Șieu Sfântu. Andrei, zâmbetul ce a dispărut pe calea ferată, condus, în Săptămâna Mare, pe ultimul drum !


La cea mai frumoasă vârstă, în prag de majorat, Andrei a murit fulgerător  în ultima zi de şcoală înainte vacanţei de Paşti, lângă o cale ferată. O moarte ce a venit peste familia băiatului din Sieu Sfântu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil” din Bistrița. Se pare că tânărul ce venea cu trenul din Bistriţa de la şcoala de şoferi, ar fi adormit pe tren, iar când şi-a dat seama că trece de halta unde trebuia să coboare a sărit din tren, leziunile provocate de lovitură fiind incompatibile cu viaţa.
     „Pe Andrei îl vom conduce pe ultimul drum marți,3 aprilie 2018,de la casa părintească din Șieu Sfântu la ora 12. Pe cei care l-au cunoscut,l-au iubit și i-au fost prieteni îi așteptăm să ne fie alături” anunţă familia. 
Mama lui vorbise înainte de a se urca în tren cu el la telefon. Atât mama Cosmina, cît şi tatăl George şi sora mai mică Maria sunt în stare de şoc. Aşteptau să vină Paştile, însă în loc să se bucure de sărbătoare, în Săptămâna Mare, îl vor conduce pe ultimul drum pe Andrei.
Se spune că în acestă perioadă porţile Raiului sunt deschise.
     Dumnezeu să-l ierte şi încă odată trebuie spus atenţie tineri, cu viaţa nu e de jucat ! Mai bine mai mergi o gară decât să îţi rişti propria viaţă !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5