Lacrimi de durere la Parva, dar şi la Liceul Sportiv Bistriţa. În prag de majorat, în martie împlinea 18 ani, Lică Scurtu şi-a pierdut viaţa, după ce prietenul lui, neexperimentat la volan, a făcut maşina praf într-un stâlp la Rodna

Lacrimi de durere la Parva, dar şi la Liceul Sportiv Bistriţa. În floarea vârstei, la 18 ani, Lică Scurtu şi-a pierdut viaţa, după ce prietenul lui, neexperimentat la volan, a condus cu viteză şi a făcut maşina praf într-un stâlp la Rodna. Tulburător a fost şi faptul că o domnişoară a transmis imediat live pe facebook, în loc să sune la salvare.
Echipajele l-au găsit la locul accidentului pe tânăr prins între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio-respirator. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, a fost declarat decedat la fața locului. Potrivit ISU BN, în accident au fost implicate 4 victime. Trei dintre acestea (doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 22 de ani și o fată în vârstă de 18 ani) conștiente și cooperante au leziuni care nu le-au pus viața în pericol.
Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au găsit autoturismul avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Martorii spun că şoferul conducea cu peste 100 km/h, iar faptul că avea permisul de puţin timp şi-a spus cuvântul. A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier.
Lică Scurtu avea majoratul pe 20 martie, când ar fi împlinit 18 ani. Primarul comunei Parva, Ioan Strugari, spune că este un şoc pentru familie, dar şi pentru comunitate vestea morţii, că era un băiat foarte bun, mai avea doi fraţi, unul mai mare căsătorit, şi altul mai mic. Tragedia i-a îndurerat şi pe colegii lui din clasa a XI-a de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița, în timpul şcolii el stătea la internat la Sportiv. Lică Scurtu practica fotbalul şi kickboxing şi iubea fotbalul şi echipele AC Milan, Real Madrid, FCSB, U Cluj.
Bunul Dumnezeu să întărească familia, iar celui plecat mult prea devreme să îi aşeze sufletul în rândul drepţilor.
Încă odată spunem, atenţie tineri, teribilismul nu îşi are loc la volan, cu viaţa noastră şi a altora nu e de glumit, avem doar una !
Zeci de mesaje sunt pe paginile de socializare:
Scurtu Alina: "În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Drum lin spre cer, varu, Lică Scurtu".
Nistor Sabina: " Drum lin spre cer, Lică Scurtu. Nu te vom uita niciodată.Condoleanțe familiei..."
Ghinuta Maria Bîrta: " Drum lin spre cer suflet frumos".

Comentarii

28/02/21 16:48
Murariu Ciprian...

Drum lin spre cer, suflet nevinovat!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5