La Năsăud, începe cea de a treia dezinfecţie a scărilor de bloc! Vezi programul!

În data de 7-8 mai 2020, va avea loc cea de-a treia acțiune de dezinfecție derulată de administrația publică locală a orașului Năsăud, acțiune de dezinfecție care vizează blocurile de locuințe aflate pe domeniul public al orașului Năsăud.
Îi rugăm pe locatarii cartierului de blocuri să nu iasă din locuințe, cel puțin 2 ore după administrarea dezinfectantului. De asemenea, solicităm asociațiilor de proprietari/locatarilor, să curețe balustradele și mânerul clanțelor de la uși, după cele 2 ore de la dezinfecție.
Acțiunea de dezinfecție va fi realizată comasat, pe parcursul a două zile, datorită condițiilor meteo (ploaie) preconizate a avea loc în această săptămână.
Concomitent cu această acțiune de dezinfecție, administrația locală derulează zilnic, cu utilajele proprii, acțiuni de dezinfecție a străzilor din orașul Năsăud și din cele două localități componente Lușca și Liviu Rebreanu, cu soluție pe bază de hipoclorit.
"Vă rugăm așadar să respectați cu rigoare indicațiile autorităților centrale și locale, prevederile Ordonanțelor militare și, rămânem optimiști că vom depăși cu bine această perioadă!", transmite p
rimarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5