La mulţi ani prof. Romana Fetti (director Şcoala Profesională "Tiberiu Morariu" Salva)!

Prof. Romana Fettii e o personalitate aparte în peisajul cultural şi cel didactic sălăuan şi nu numai. Provenind dintr-o reputată familie de reputaţi dascăli, a moştenit dragostea pentru predare, pe care a dublat-o, cum o făcuseră şi prof. Ana şi George Filip, de un excepţional talent administrativ.
Datorită eforturilor susţinute ale dânsei, şcoala din Salva are astăzi nu doar o infrastructură aparte, un palmares aparte în ceea ce priveşte activităţile culturale şi şcolare şi clase ce pregătesc tinerii pentru integrarea în profesie, şi se clasează printre instituţiile fruntaşe ale judeţului, având, în condiţii normale, vizitatori constanţi din străinătate, sau participări la activităţi formatoare şi didactice pe întreg cuprinsul ţării şi în afara ei.
La ceas aniversar, când pandemia nu-mi permite bucuria unei întrevederi personale, mulţumesc redacţiei "Răsunetul" pentru posibilitatea de a-i ura pe această cale un sincer şi călduros "la mulţi ani!"
La mulţi ani sănătoşi şi fericiţi, prof. Romana Fetti! Vă mulţumim pentru modul în care ştiţi să ne faceţi mândri de şcoala şi identitatea noastră locală şi pentru tot ceea ce faceţi pentru viitorul Salvei!
Cu preţuire,
Pr. Dr. Maxim Morariu

Comentarii

13/05/20 18:05
veronica oșorheian

La mulți ani cu sănătate și cu bucurii, stimată doamnă Romana Fetti!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5