La Livezile, cea mai frumoasă bază sportivă din judeţ, cu teren artificial

Dacă în urmă cu câţiva ani judeţul nostru ducea dorul bazelor sportive din Occident, cu gazon artificial, iată că uşor-uşor au început să apară şi la noi.

Duminică, 10 mai, de la ora 12, în prezenţa numeroşilor invitaţi, la Livezile a avut loc inaugurarea celei mai frumoase baze sportive – “Voinţa Livezile”. În deschidere, protopopul de Bistriţa, Alexandru Vidican, a binecuvântat noua bază sportivă, pentru sănătatea tuturor sportivilor, a edililor locali, pentru această acţiune deosebită. Primarul comunei, Olimpiu Neamţ, a ţinut să mulţumească tuturor invitaţilor prezenţi la acest eveniment major, proiectantului lucrării – Ioan Dumitraş, cât şi executantului lucrării – Timo Vladian, din Oradea.

Suprafaţa terenului de joc este de 52 m lungime şi 32 lăţime, putându-se juca două partide concomitent pe lăţimea lui, întrucât porţile laterale sunt pliabile, unice de acest gen, iar pe lungimea lui putându-se juca 9/9 jucători.

Această lucrare a costat în jur de 2,7 miliarde lei, bani proveniţi din bugetul local.

Pentru a putea recupera din bani sau pentru întreţinerea bazei, primarul comunei, Olimpiu Neamţ, va închiria aceste terenuri cu sume dintre cele mai mici existente. Pentru o oră, doritorii vor achita 50 lei, iar pe terenul mare - 80 lei.

Aşadar, începând de astăzi, bazelor sportive din judeţul nostru li se alătură şi Baza Sportivă Voinţa Livezile, după opinia mea şi cea mai frumoasă.

Vă aşteptăm cu drag.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5