La ce agenție apelezi când ai nevoie de servicii SEO profesionale?

Prin servicii SEO se înțeleg acțiunile unui  specialist în promovare și optimizare SEO a site-ului. Efectuează sarcinile necesare pentru îmbunătățirea proiectului în conformitate cu planul de lucru. Oferă sarcini tehnice pentru redactori, programatori, manageri de conținut etc. Împreună cu alți specialiști SEO, el ajustează planul de lucru și generează rapoarte avansate. Servicii SEO înseamnă un proces complex care necesită o înaltă competență din partea optimizatorului, precum și introducerea unor instrumente profesionale suplimentare. De asemenea, înseamnă optimizarea site-ului și aducerea acestuia în primele poziții în motorul de căutare Google.

Ce este SEO?

SEO este un set de servicii care vizează creșterea vizibilității unui site în motorul de căutare și creșterea cantității de trafic către site. Sarcina acestui serviciu este de a aduce site-ul în partea de sus a căutării interogărilor cheie date, de a atrage mai mult trafic și de a-l converti în cumpărători. SEO este un instrument de promovare care, cu o abordare profesională, va da rezultate uimitoare. Numărul de vânzări de la SERP organic, cu condiția ca site-ul să fie în TOP, este de câteva ori mai mare decât orice alt tip de publicitate.

Ce obții prin comandarea de servicii SEO?

În primul rând vei obține o poziție de TOP în rezultatul căutării organice. În al doilea rând vei avea mai multe vânzări sau mai multe comenzi în funcție de specificul site-ului. În al treilea rând, marca ta va fi recunoscută și în al patrulea rând vei crește numărul de clienți și implicit de vânzări sau de servicii. În servicii SEO sunt incluse explorarea unui produs sau a unui serviciu, analiza nișei și a concurenților, auditul tehnic al site-ului, întocmirea unei misiuni pentru dezvoltatori, colectarea semanticii, optimizarea metaetichetelor, scrierea de text pentru conținut, link-uri, lucrul cu relația online a companiei.

Vei obține un audit al site-ului și o optimizare unică pentru motorul de căutare. După aceea, site-ul tău va fi mai receptiv la optimizarea motorului de căutare. Echipa de specialiști se ocupă de toate grijile legate de promovarea site-ului tău, de la auditul tehnic la pregătirea conținutului și plasarea link-urilor, unul dintre cei mai importanți factori de clasare Google. Repere: plasarea lină a link-urilor, donatorii de link-uri de bună calitate, compilarea listelor de ancorare fără overspam.

Optimizare tehnică și CMS

Dacă site-ul tău este dezvoltat pe unul dintre sistemele CMS populare precum WordPress, Joomla etc. atunci specialiștii SEO ai agenției SEO se vor ocupa de optimizarea tehnică a site-ului, fără ajutorul suplimentar al programatorilor. În caz contrar, trebuie îmbunătăţite modulele, pluginurile, șabloanele de site, ceea ce duce la o creștere a costului SEO.

Primele rezultate privind promovarea site-ului sunt vizibile în primele 3-5 săptămâni, deoarece, așa funcționează algoritmii motorului de căutare. Cu toate acestea, un rezultat tangibil se obține numai după 4-6-8 luni de muncă grea. Cifra specifică pentru proiectul tău este indicată în planul media după o analiză detaliată.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5