La Beclean, a fost semnat contractul pentru furnizarea de autobuze electrice şi staţii de încărcare!

Administraţia locală beclenară a semnat contractul pentru furnizarea autobuzelor electrice dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri, precum și stații de încărcare a acumulatorilor autobuzelor electrice din orașul nostru.

Autobuzele electrice ce vor circula la Beclean vor fi achiziționate cu fonduri europene prin cele două proiecte de mobilitate urbană durabilă (PMUD1 şi PMUD2), deservind întreaga populație a orașului și beneficiind la final de nu mai puțin de 51 de stații de transport public și un sistem performant de telegestiune smart a circulației. Practic, tot traseul autobuzelor electrice va putea fi urmărit cu ajutorul noilor tehnologii smart.

Datorită acestor proiecte aflate în derulare acum în orașul Beclean și în cartierele aparținătoare Coldău, Valea Viilor, Beclenuț, Figa și Rusu de Jos, sunt numeroase șantiere de construcție pe mai multe străzi, întrucât trebuie reabilitat tot sistemul rutier aferent transportului public, prin amenajare de alei de traseu pentru transportul în comun, reabilitare trotuare și amenajare piste de biciclete pe străzile modernizate și piste de biciclete independente iluminate cu led.

            La final, va fi construit și un Centru Intermodal - Autogara orașului, pentru transportul public în comun. Existența autobuzelor electrice în orașul Beclean va reduce emisiile de carbon și va crește calitatea vieții beclenarilor.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5