La Beclean, a fost semnat contractul pentru furnizarea de autobuze electrice şi staţii de încărcare

Primarul Becleanului, Nicolae Moldovan anunţă că a semnat contractul pentru furnizarea autobuzelor electrice dotate cu sistem informatic e-ticketing, management flotă și informare pasageri, precum și stații de încărcare a acumulatorilor autobuzelor electrice din orașul nostru.

„Autobuzele electrice vor fi achiziționate cu fonduri europene prin cele două proiecte de mobilitate urbană durabilă (PMUD1+PMUD2), deservind întreaga populație a orașului Beclean și beneficiind la final de nu mai puțin de 51 de stații de transport public și un sistem performant de telegestiune smart a circulației. Practic, tot traseul autobuzelor electrice va putea fi urmărit cu ajutorul noilor tehnologii smart”, declaraă edilul oraşului Beclean.

Potrivir acestuia, datorită acestor proiecte aflate în derulare acum în orașul Beclean și în cartierele aparținătoare Coldău, Valea Viilor, Beclenuț, Figa și Rusu de Jos, sunt numeroase șantiere de construcție pe mai multe străzi, întrucât trebuie reabilitat tot sistemul rutier aferent transportului public, prin amenajare de alei de traseu pentru transportul în comun, reabilitare trotuare și amenajare piste de biciclete pe străzile modernizate și piste de biciclete independente iluminate cu led.

„La final, va fi construit și un Centru Intermodal - Autogara orașului, pentru transportul public în comun. Sunt sigur că existența autobuzelor electrice în orașul nostru va reduce emisiile de carbon și va crește calitatea vieții beclenarilor”, transmite primarul Nicolae Moldovan.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5