La 89 de ani, pieton indisciplinat

Vineri dimineaţa, ora 07.20, pe strada Tărpiului, în municipiul Bistriţa, Claudiu S. de 19 ani, posesor al permisului de conducere cateoria B, din anul 2008, în timp ce conducea, autoturismul marca Dacia 1310 a surprins şi accidentat pe Ana P., de 89 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Din accident a rezultat rănirea gravă a bătrânei, cu diagnostic: fractură 1/3 superioară tibia stângă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-au recoltat probe biologice de sânge. Cercetările continuă de Serviciul poliţiei rutiere Bistriţa Năsăud. Tot vineri, ora 15.21, pe strada Calea Moldovei, în municipiul Bistriţa, Sorin Ionuţ R. de 21 ani, posesor al permisului de conducere cat. B, din anul 2005, în timp ce conducea, autoturismul marca VW Golf a surprins şi accidentat pe Marioara S. de 41 ani care s-a angajat în traversarea străzii, printre autovehicule în mişcare, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din accident a rezultat rănirea gravă a lui Marioara S. din comuna Livezile cu diagnostic: TCCA, comoţie cerebrală, contuzie hemitorace stâng cu suspiciune fracturi costale, fractură de bazin.

Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul Etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-au recoltat probe biologice de sânge. Cercetările continuă de Serviciul poliţiei rutiere Bistriţa Năsăud. Sâmbătă, ora 16.20, pe strada Dornei din Bistriţa Emil M. de 36 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism a surprins şi accidentat uşor pe Dumitru C. de 82 ani din Bistriţa, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop rezultat negativ şi i s-au recoltat probe biologice, transmite subinspector de poliţie Mihaiela Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5