La 205 ani de la nașterea poetului, Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” este în „Sărbătoare pentru minte, inimă și literatură”

Marți, 16 noiembrie se împlinesc 205 ani de la nașterea lui Andrei Mureșanu, eveniment ce va fi marcat în C. N. „Andrei Mureșanu” astfel:
  • ora 8:00, intonarea imnului național la stația școlii.
  • 8:00-8:10, fiecare cadru didactic aflat la oră va prezenta elevilor materialul un power-point cu biografia poetului-tribun.
  • ora 15:00, în sala de sport, Concursul istoric-literar, „Știi cine a fost Andrei Mureșanu?”, la care vor participa câte doi elevi din fiecare clasă de-a IX-a, desemnați de către profesorul de limba și literatura română al clasei.
  • 8:00-16:00, echipele fiecărei clase (prin diriginte sau printr-un reprezentant al echipei) vor trimite video-urile realizate despre Andrei Mureșanu la adresa de email [email protected] pentru a fi postate pe canalul de YouTube al proiectului, respectiv pe pagina de Facebook al acestuia. Video-urile vor fi postate de către coordonatorii proiectului în intervalul orar 16:00-18:00. Echipa câștigătoare va fi desemnată în funcție de voturile cumulate pe cele două rețele, sâmbătă, ora 14:00.
Coordonatori ai proiectului „Sărbătoare pentru minte, inimă și literatură” sunt prof. Irina Vlas și Crina-Sorina Peter.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5