Klaus Iohannis: Nu mă impresionează ce spune Tăriceanu despre mine. E trist că unii primari au plecat la PLR, după ciolan

Liderul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, consideră că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu ar trebui să atace partidul care l-a făcut cândva ministru, prim-ministru şi preşedinte al unei formaţiuni politice. Iohannis nu a dorit să comenteze prea mult „scrisoarea deschisă” adresată liberalilor de către preşedintele Partidului Liberal Reformator, în care acesta este catalogat drept „o mare deziluzie, un instrument eficient manipulat de Vasile Blaga pentru slăbirea forţei PNL".

Nu mă impresionează. Nici nu am ce comenta. Domnia sa chiar nu ar trebui să vorbească, că din fost preşedinte şi om de onoare al Partidului Naţional Liberal s-a transformat într-un nou satelit al PSD şi de acolo vorbeşte împotriva partidului care l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru, l-a făcut preşedinte”, a replicat, în cadrul unei conferinţe de presă, Klaus Iohannis.  

În ceea ce priveşte „partidul lui Tăriceanu” şi trecerea unor primari bistriţeni ai PNL către această formaţiune, Klaus Iohannis a precizat că a aflat aceste lucruri de la copreşedinţii ACL BN, deputaţii Ioan Oltean şi Stelian Dolha. „E trist, aşa e în politică. Unii merg după principii şi unii merg după ciolan, aşa e dintotdeauna. Sper să fie din ce în ce mai puţini care merg după ciolan”, a menţionat Klaus Iohannis.

 

Comentarii

18/09/14 08:02
Un cititor ...

Domnul Johannis, daca veti castiga alegerile, sper sa faceti in asa fel, incat, pe primari , sa-i scoateti din sfera politicului si sa-i lasati sa-si faca treaba exclusiv administrativa acolo, in plan local, unde AU FOST ALESI ... de populatia respectiva, nu pusi de un anume partid politic, in care acestia se afla doar conjunctural si de cele mai multe ori "fortati".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5