KFC inaugurează primul restaurant de tip Drive-Thru din Bistriţa printr-o investiţie de 800.000 de euro

În urma unor investiţii care se ridică la suma de 800.000 de euro, KFC deschide uşile primului restaurant de tip Drive-Thru din Bistriţa. Planurile de dezvoltare ale companiei continuă şi inaugurează restaurantul cu numărul 72 în România.

Realizat cu design-ul specific brandului şi echipat conform standardelor internaţionale KFC, noul restaurant este amplasat în parcarea centrului comercial B1 Retail din oraşul Bistriţa. Suprafaţa acestuia este de 325 mp, cu un număr de 68 de locuri în interior şi o terasă exterioară spaţioasă. Adresa noului restaurant KFC din Bistriţa se află pe Calea Moldovei, nr 40A, iar clienţii sunt aşteptaţi în intervalul orar 07 – 24:00.

Noua locaţie oferă 50 de noi locuri de muncă aferente funcţiilor Lucrător Bucătărie şi Casier. Pentru a ocupa aceste posturi nu este nevoie de experienţă anterioară de lucru, însă este nevoie de o atitudine pozitivă şi de dorinţă de a lucra. Noilor angajați li se oferă posibilitatea de a alege un program de lucru de 8h/zi sau 6h/zi sau 4h/zi sau program de weekend. La începutul colaborării, ei vor fi instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. Apoi vor avea posibilitatea obținerii unei calificări și posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu. Pe durata colaborării, adițional salariului de încadrare și tichetelor de masă, oferim creșteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Crăciun/Paște.

„Suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea restaurantului cu numărul 72 din portofoliul KFC, situat în oraşul Bistriţa. Alături de întreaga echipă continuăm strategia de dezvoltare a reţelei de restaurante pe plan naţional, totul pentru a fi cât mai aproape de consumatorii noştri fideli. Bistriţenii care au aşteptat cu nerăbdare deschiderea restaurantului în oraş, se pot bucura de acum înainte de ofertele şi produsele noastre delicioase.“ declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

Odată cu deschiderea noii locaţii, KFC continuă strategia de a fi prezenţi în cât mai multe oraşe din ţară și de a le oferi consumatorilor cele mai delicioase și proaspete preparate, pregătite în fiecare zi în restaurante, de către bucătari, după rețeta secretă a colonelului Sanders.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.  

*****

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 72 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și trei în Italia.

 

Comentarii

04/05/18 12:14
Bistritean

Deci este un fel de "pitzerie "... ! Mare scofala...
Mai bine faceau un "restaurant de tip impinge tava " ... ca in epoca comunista de langa Coroana de Aur unde toata lumea , la un pretz acceptabil , putea servi masa de amiaza si nu numai , sau ca in America unde toata lumea poate servi masa , la un pretz accesibil tuturor categoriilor de oameni , cu alegerea personala a meniului ... din preparatele pregatite in ziua respectiva . In America de exemplu, la Golden Coral dai 6-7 dolari la intrare, ti se da un set de farfurii si tacamuri si te servesti tu singur, din produsele expuse gata preparate , foarte diversificare si pregatite pentru toate categoriile de " mancatori " ... si mananci " cu burta " , iar la iesire, poti lua cu tine un suc, o prajitura sau o inghetzata ... in acel cost si va rog sa ma credeti ca acolo toata lumea, de la hal " sarantoc cu petece pe nadragi " pa'n la hal cu "papion " servesc masa de amiaza in mod liber si acceptabil , toate " rasele " de oameni .
Asa ceva era mult mai eficient si mai necesar aici la Bistrita , ca de pitzerii suntem satui !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5