Judo feminin

Judoka Ionela Pop, medalită cu aur

De curând s-a desfăşurat Campionatul Naţional pe echipe U-17 M+F, în localitatea Sibiu, unde a participat şi sportiva Ionela Pop, de la CS Judo “Drumarul” Bistriţa, care s-a aflat în situaţia de dublă legitimare pentru “Drumarul” şi echipa UCSM Cluj-Napoca. În urma desfăşurării competiţiei şi a finalizării arbitrajului concursului, sportiva Ionela Pop a devenit campioana ţării, medalită cu aur, alături de echipa din care a făcut parte.

Menţionăm faptul că valoarea sportivei Ionela Pop este de invidiat, având la activ peste trei titluri naţionale, două locuri doi şi două locuri trei, obţinute tot la Campionatul Naţional. Zestrea ei s-a întregit anul acesta cu o medalie de bronz la individual, obţinută la Campionatul Naţional U-17 şi medalia de aur cu echipa la care a avut o contribuţie decisivă în realizarea punctajului.

Prin intermediul ziarului, “Drumarul” Bistriţa transmite mulţumiri deosebite pentru sprijinul acordat de conducerea LDP Bistriţa, d-lui ing. Liviu Ciupe, care le asigură condiţiile de pregătire, iar aceste succese se datorează şi muncii de zi cu zi pe care o desfăşoară sportiva.

Felicitări şi din partea noastră şi sperăm să ajungă campioană europeană sau olimpică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5