Fotbal. Liga a patra

Joc frumos şi fără griji

Progresul Jelna – Hârtia Prundu Bârgăului 1-0 (0-0)

Jelna, timp frumos, teren bun de joc, spectatori 200, avertismente: Arcălean, Şomodi, Gordea, Bala, Hipi, Halostă, Ruscău George şi Mureşian; cartonaşe roşii: Mureşian şi Ruscău George; marcator: Clapa.

Progresul: Pop L., Macovei, Tot, Arcălean (min. 60 Vărărean), Bugnar (min. 82 Cucuiet), Mureşian (cpt.), Şomodi, Bereţchi, Bâzdâră (min. 70 Clapa), Gordea, Hâlmu (min. 74 Rogna); rezerve: Gavriloaie, Ani şi Ionele. Antrenor: Traian Ionele.

Prundu Bârgăului: Bistrian, Gavriloaie, Sas, Ruscău V. (cpt.), Bâla, Hipi, Todea, Halostă, Anton, Matei şi Ruscău G. Antrenor: Ion Nicolae.

Partida a fost condusă la centru de Liviu Pop, ajutat la cele două linii de Aurel Todea şi Pavel Horţi. Observator AJF BN: Adi Voica.

Duminică, 3 mai, de la ora 17, la Jelna s-a disputat una dintre cele mai spectaculoase partide din acest retur. Chiar dacă s-a înscris doar o singură dată, nu au lipsit ocaziile la cele două porţi, într-un număr destul de mare, doar intervenţiile portarilor au făcut ca tabela de marcaj să fie doar 1-0.

Bineînţeles că la finele jocului cei din conducerea ambelor echipe au fost nemulţumiţi de maniera de arbitraj a centralului Liviu Pop.

În debutul partidei, cele mai clare ocazii de gol aparţin vizitatorilor, ratând copilăreşte, singuri cu portarul. Prima fază îi aparţine lui Ruscău George, aflat în 6 m nu reuşeşte să trimită în poartă. Două minute mai târziu, Matei trimite cu interiorul din colţul lui 16 m foarte aproape de vinclul barelor. Min. 5, Hipi, singur cu portarul, acesta blochează balonul. În faza următoare Bistrian este întrebuinţat serios, respingând în corner. Un minut mai târziu Hipi din nou faţă în faţă cu Pop, cel din urmă respingând. Min. 15, Hâlmu îşi încearcă tirul de pe linia lui 16 m peste bară. Min. 21, cea mai mare ocazie de gol a gazdelor, Gordea scapă singur spre poartă dar este oprit în neregulamentar de Sas, când se îndrepta spre poartă. Centralul partidei arată cartonaş galben lui Sas şi lovitură liberă directă de la 20 m. Tot în acel moment, antrenorul echipei gazdă- Traian Ionele – a fost eliminat de pe bancă la proteste asupra centralului. Min. 25, cursă a lui Hipi pe partea dreaptă, centrează în colţul lung, iar Matei trimite cu capul pe lângă bară. Min. 40, Hâlmu intră în careu, şutează puternic în colţul lung, dar respinge Bistrian. Ultima fază din prima repriză: Tot scapă singur spre poartă, dar iese inspirat Bistrian, care respinge în aut. În debutul reprizei secunde, din nou Bistrian se remarcă la intrarea lui Tot, din min. 63. Min. 70, Ruscău George este avertizat pentru proteste, mai având unul, a văzut roşu în faţa ochilor. Min. 72, Bala trimite o torpilă de la 40 m, dar respinge portarul Pop L. Deşi în inferioritate, oaspeţii îşi creează multe ocazii de gol. Min. 75, din nou portarul gazdă blochează un balon la firul ierbii la pătrunderea lui Hipi. Min. 80, lovitură liberă de la 25 m lateral, fundaşii oaspeţi nu au fost pe fază, profită atacanţii gazdelor şi marchează prin jucătorul Clapa din centrarea lui Mureşian. Oaspeţii protestează la decizia arbitrului, întrucât golul ar fi marcat din poziţie de offsaid. Min. 85, Mureşian vede şi el roşu în faţa ochilor la faultul mai dur asupra jucătorului Gavriloaie. Un minut mai târziu, mare ocazie de gol pentru vizitatori: Todea şutează foarte puternic la firul ierbii, dar respinge în corner goalkeper-ul gazdă.

Bineînţeles că la acest spectacol fotbalistic nu au lipsit frumoasele majorete, făcând deliciul publicului, ca de fiecare dată când jucătorii Progresului joacă pe teren propriu.

Comentarii

05/05/09 16:02
Vizitator

va asteptam la orhei in numar cat mai mare si cu majoretele langa voi sa sustineti progresul jelna in sferturiile cupei romaniei cu cetate.

04/05/09 18:35
dan

Bravo Maxy! De data asta a fost mai bine. Vezi ca se poate?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5