Jean Pădureanu, bătut și tâlhărit în cartierul Panduri, din București. În cădere, s-a lovit la mâini și la cap

sursa: Digisport

Președintele Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu, a fost bătut și tâlhărit în cartierul Panduri, din București. Oficialul în vârstă de 75 de ani este alături de echipa sa, care joacă împotriva Stelei, duminică, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Pădureanu a fost atacat și lovit de un tânăr, având nevoie de îngrijiri medicale.

"Când să urc scările în bloc m-am dezechilibrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la mâini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. El a văzut că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi ştampila clubului. L-a ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru", a declarat Jean Pădureanu, pentru România TV.

„Nu mă interesează dacă îl prinde sau nu poliţia. E treaba lui. Să îmi dea actele, asta e cel mai important. Am fost perfect conştient de ceea ce se întâmpla. Bine să mi s-a încleştat mâna pe diplomat. Nu sunt afectat fizic, sunt afectat moral de ţara asta, nu se schimbă niciodată nimic. De obicei am fost însoţit. Mereu eram cu cineva. Am nevoie să îmi iau armă. Sunt o persoană destul de urmărită. Decât să ia viaţa unui om, mai bine îl omor eu şi fac puşcărie”, a mai adăugat Pădureanu, la GSP.TV.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5