Jandarmul Iosif Bindiu, distins cu Emblema de Onoare a MAI! A salvat 9 copii la inundațiile de la Rodna

În cadrul activității de evaluare a Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, jandarmului montan care a salvat în această vară nu mai puțin de 9 copii la inundațiile din luna iunie din localitatea Rodna i-a fost înmânată Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, colegul nostru fiind unul dintre cei trei jandarmi care au primit această distincție la nivel național.
"Plutonier adjutant Bindiu Iosif este unul dintre jandarmii care a intervenit pentru salvarea a nu mai puțin de 9 copii în timpul inundațiilor care au lovit localitatea Rodna în luna iunie 2020. Acesta este încadrat la Postul Montan Rodna și a făcut parte și din echipajul care în luna august a urcat la peste 2.100 m altitudine, pentru salvarea unui bărbat care fusese înțepat de albine.
Plutonier adjutant Bindiu Iosif este al doilea jandarm care a fost distins cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, după sergent major Boca Ioan din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița, care a primit această distincție acum trei ani", se arat[]n comunicatul IJJ BN.

Cu o prezenţă activă în viaţa comunităţii, Inspectoratul de jandarmi Județean Bistrița Năsăud, reprezintă o forţă flexibilă şi interoperabilă aflată permanent în serviciul cetăţenilor acestui județ, care are capacitatea de a gestiona orice misiune în domeniul ordinii şi siguranţei publice, al pazei şi protecţiei instituţionale și care răspunde afirmativ, ori de câte ori prezenţa îi este solicitată şi indiferent de riscurile asumate sau de dificultatea misiunilor încredinţate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5