Jandarmii, polițiștii și salvatorii ISU BN au asigurat un climat de siguranță la WTF Rock Festival Bistrița!

În cea de a doua zi a WTF Rock Festival Bistrița, jandarmii împreună cu reprezentanții ANA Bistrița-Năsăud au desfășurat activități de informare a participanților la eveniment, pentru prevenirea consumului de substanțe interzise și pentru prevenirea faptelor antisociale.
Pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, jandarmii au aplicat, conform Legii 61/1991R, 5 sancțiuni contravenționale, mai exact: avertismente, pentru pătrunderea, fără drept de acces, într-un spațiu delimitat.

În cadrul activităților de supraveghere și control al traficului rutier în proximitatea festivalului, polițiștii au legitimat 70 de persoane și au controlat 55 de autoturisme. In urma celor 53 de testări cu aparatul etilotest au rezultat două infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot pe parcursul celei de a doua zi a Festivalului Way To Far, 13 pompieri militari din cadrul ISU Bistrita-Nasaud, 11 pompieri si voluntari din cadrul SVSU Bistrita, precum si 3 voluntari din cadrul programului “Salvator din Pasiune” au asigurat măsurile specifice pentru un climat de siguranța.
Trei persoane au primit asistenta medicală, dar nu s-a impus transportul acestora la spital.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5