Jandarmii montani din Rodna, în mijlocul copiilor aflați la Complexul Turistic Alpina Blazna

Copii înscriși la secția Judo din cadrul Clubului U-CSM Cluj, aflați în aceste zile la Complexul Turistic Alpina Blazna, au avut parte de vizita jandarmilor montani din Rodna.
Cei 16 sportivi au fost însoțiți de antrenorul lor - Balazs Laszlo și de vicepresedintele Asociației Județene de Judo Cluj – jandarmul Petre Adrian, acesta fiind și deținătorul recordului la executarea flotărilor pe dosul palmelor.
Timp de câteva ore, copiii au învățat, într-un mod interactiv, ce reguli trebuie respectate atunci când se află în zona montană, cum să se comporte pe timpul drumețiilor, precum şi modul de acţiune în situaţii de pericol.
Acestora li s-a explicat și care sunt principalele atribuţii ale jandarmilor, cum trebuie să acţioneze în momentul în care au o problemă și în ce condiții pot apela Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Informații suplimentare

Jandarmul clujean Adrian Petre a reușit să doboare recordul național, la flotări pe dosul palmelor, în cadrul celei de a VIII-a ediţii a evenimentului sportiv ,,Poţi fi şi tu campion”, desfășurat în februarie 2017, în municipiul Cluj-Napoca. Jandarmul și-a doborât propriul record naţional de flotări pe dosul palmelor în anul 2016, cu o greutate pe spate de 87 de kg.
Plutonier adjutant Adrian Petre, angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, este medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani. Din 9 februarie 2013, acesta deține recordul naţional la flotări – 1.419 repetări în 49 de minute, dar este și deținătorul recordului mondial de flotări pe dosul palmelor, stabilit în martie 2014, când a făcut 631 repetări în 15 minute.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5