Jandarmii bistrițeni se vor afla în mijlocul cetăţenilor și la acest sfârșit de săptămână

IJJ BN

Jandarmii bistrițeni vor asigura măsurile de ordine publică la toate manifestările publice cultural-artistice sau sportive organizate pe raza județului, astfel:
- în data de 2 iulie 2022 la Bistrița, pe stadionul municipal, la partida de fotbal „Cupa României” - faza județeană - ediția 2021-2022;
- în perioada 2-3 iulie 2022, în arealul Valea Budacului, la inaugurarea domeniului cicloturistic „Poarta Transilvaniei”;
- în data de 3 iulie 2022 la Rodna la „Festivalul Fanfarelor”.
În sprijinul jandarmilor bistrițeni se vor afla și efective din cadrul Grupării Mobile Regele Ferdinand I din Târgu-Mureș care vor asigura măsurile de ordine publică în localitatea Silivașu de Câmpie la „Festivalul Cântecului, Jocului și Portului Popular”.

Jandarmii montani din Rodna, Piatra-Fântânele și Colibița vor fi prezenți în zonele de agrement și pe traseele turistice adiacente, unde vor acționa pentru informarea și îndrumarea turiștilor, dar și pentru sprijinul acestora în cazul producerii unor incidente nedorite.
Jandarmii montani vă recomandă ca în cazul apariţiei unor animale sălbatice în zona în care vă aflați, nu interveniți, nu le hrăniți şi nu vă apropiați de acestea pentru a le filma sau fotografia.

De asemenea, pe tot parcursul sfârșitului de săptămână vom fi prezenți alături de polițiști și specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud în mijlocul cetățenilor aflați în zonele turistice aglomerate de pe raza județului precum și în centrele comerciale, cluburile și discotecile din municipiul Bistrița. Vor fi organizate puncte de informare unde vor fi desfășurate o serie de activități specifice de prevenire privind petrecerea vacanței în condiții de siguranță, pentru oferirea de informații cu privire la efectele consumului de alcool și droguri.

Apelați, la nevoie la ajutorul oferit de către jandarmi în orice împrejurare care vă poate pune în pericol integritatea fizică şi nu numai, sau apelați Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5