Jandarmii bistriţeni au fost mesagerii Moșului pentru patru familii aflate în impas!

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor am ales să sprijinim patru cazuri ale unor familii aflate în impas. Primul caz spre care ne-am îndreptat îndreptat atenția este cel al unei bunicuțe de peste 80 de ani. Aceasta a rămas singură și ne-am gândit să îi aducem puțină alinare în preajma sărbătorilor. Nu a cerut niciodată nimic de la nimeni și a muncit toată viața.
O altă familie înspre care jandarmii s-au îndreptat în preajma sărbătorilor este cea a unei familii cu 4 copii, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Cel mai mic dintre frați a fost diagnosticat cu leucemie și de 3 ani familia face drumuri la Cluj pentru tratament și datorită acestora copilul este mai bine, dar cheltuielile sunt enorme. Vlăduț este pasionat de mașini și are o colecție întreagă din care nu putea lipsi cea a Jandarmeriei. Când l-am vizitat a fost nerăbdător să ne arată toată colecția. Nevoile sunt multiple, adecvate vârstei fiecăruia din cei trei copii și pe lângă toate acestea familia stă în chirie iar aceasta trebuie plătită lunar.
Un alt caz spre care ne-am îndreptat atenția în acest an, este cel al unei fete de 17 ani care a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică, fiind imobilizată într-un scaun rulant. Acesteia i-am dăruit mai multe dispozitive medicale care îi pot face viața puțin mai ușoară.
Aurel, este tatăl a 4 copii pe care îi crește singur. Ionuț, Alexandru, Darius și Lenuța de 6, 5, 4 și 2 ani, sunt crescuți cu ajutorul bunicilor care îi iubesc necondiționat pe cei mici și îi cresc cu multă dragoste și căldură. Cu toate greutățile întâmpinate nu și-a lăsat copiii și se ocupă de creșterea și educarea lor.
Toate aceste familii au fost sprijinite cu bunătăți specifice Crăciunului dar și cu câte o sumă consistentă de bani pentru a-și cumpăra tot ce mai au nevoie în prag de sărbători. Sprijinul a fost posibil ca urmare a implicării voluntare a jandarmilor care au dorit să aducă un zâmbet pe fața celor mai puțin favorizați de soartă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5