Jandarmii au salvat 3 tinere din mâna unor agresori, la Prundu Bârgăului

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa s-au autosesizat şi au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit în faţa unui local din localitatea Prundu Bârgăului, între cinci persoane. „Trei tinere erau lovite de doi bărbaţi. Bărbaţii le-au aplicat celor trei tinere mai multe lovituri peste faţă şi corp, până la intervenţia jandarmilor care au intervenit la timp pentru aplanarea conflictului.  Ca urmare a celor constatate pe numele celor doi tineri, S.M. de 19 ani şi I. P. de 25 de ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de ”lovire sau alte violenţe”, conform art. 193, Cod Penal”, precizează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud. 

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, a fost întocmit un proces-verbal de sesizare din oficiu, după care cei doi au fost conduşi de jandarmi la Secţia 2 Poliţie din localitate, pentru continuarea cercetărilor.

 O infracţiune, 18 amenzi şi 8 avertismente scrise. Acesta este bilanţul jandarmilor la finalul mini-vacanţei care tocmai s-a încheiat. Pe raza judeţului au fost sancţionate mai multe abateri de la legislaţia în vigoare. Astfel, au fost aplicate sancţiuni pentru adresarea de injurii, tulburarea liniştii publice, desfăşurarea unor acte de comerţ în spaţiul public neamenajat, cerşetorie, refuzul legitimării în faţa agentului constatator, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat şi parcarea autovehiculului pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilităţi.          

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5