Izolarea, respectată de bistriţeni. Peste 150 de amenzi pentru deplasările nejustificate

În ultimele 24 de ore, în județul Bistrița-Năsăud au fost angrenaţi 207 poliţişti, 92 de jandarmi și 43 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN”.

"Polițiștii au efectuat 1251 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu, în 683 de locații, iar cu ocazia controalelor nu au fost constatate nereguli. De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate ieri, pentru nerespectarea ordonanțelor militare, polițiștii au aplicat 126 de sancțiuni contravenţionale unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 291.000 de lei. Jandarmii au verificat 342 persoane, aflate în 132 de locații, din 41 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.000 de lei", se arată în comunicatul transmis de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Forțele de ordine continuă misiunile de pază și protecție la centrele de carantinare, acțiunile specifice de patrulare în zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor și în special în zonele în care cetățenii se deplasează frecvent pentru aprovizionare.

Pe parcursul misiunilor preventive și de informare desfășurate, la sfârșit de săptămână sunt transmise mesaje audio către cetăţeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare.

Polițiștii din structurile şi subunităţile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean bistrițean, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi "Gelu Voievod", reprezentanți ai Poliţiilor locale și militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” continuă activităţile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

 

Comentarii

09/04/20 10:49
cititor

Rugam cereti politiei si jandarmeriei sa ne arate sa stim si noi , IN SCOP PREVENTIV , sa nu comitem si noi astfel de fapte, CARE SUNT FAPTELE PENTRU CARE AU DAT AMENZILE , CONCRET . ( ce a facut persoana sanctionata si zona de comitere . Nu ne intereseaza persoana ) .
Multumim !
Dar, poate purtatorii de cuvant al acestora ies in presa si ne dau aceste detalii ... ca toti tac si nu zic nici " mac " de frica " sefului " ... de parca este STRICT SECRET DE IMPORTANTZA DEOSEBITA !
Nu ne intereseaza cate amenzi au dat si in ce valoare totala, ca asta nu ne incanta cu absolut nimic si absolut deloc ... Spuneti-ne concret, exemplificativ , ca sa vedem ce si cum trebuie sa ne comportam sa n-o " patzim " ... ca unii dintre agenti, efectiv stau la " panda cu PARUL " ... sa ne dea in cap ... sperand probabil ca daca este excesiv de " loial " minten cineva-i va " latzi " galoanele de pe umeri ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5