Iuliana Tudor caută, din nou, Vedeta Populară la Bistriţa. TVR pregătește sezonul șase al show-ului

Iuliana Tudor caută, din nou, Vedeta Populară la TVR 1. Postul public anunță preselecțiile sezonului șase, la aproximativ o lună după încheierea celui cu numărul cinci.
Oficialii TVR menționează că „se vor respecta cu stricteţe regulile impuse de autorităţi”, în contextul pandemiei. Emisiunea pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei (20.000 de euro).
Preselecţiia la Bistriţa va avea loc pe 8 februarie, între orele 10.00-18.00, la Centrul Cultural Dacia. „Ne pregătim de un nou sezon Vedeta populară, după ce am difuzat sezonul 5, realizat în pandemie şi care a avut un succes extraordinar şi neaşteptat, având în vedere condiţiile în care am realizat filmările. Ne dorim ca tot mai mulţi pretendenţi la titlul de Vedeta populară să vină la casting fără teamă şi cu încredere că pot reuşi”, spune Iuliana Tudor. Ştefan Cigu, alături de Orchestra Ansamblului Dor românesc, a acompaniat concurenţii de la "Vedeta populară", sezonul trecut. Unul dintre cei mai talentaţi tineri pe care îi are judeţul nostru, Vlăduţ Sărmaş, a câştigat finala sezonului 3 „Vedeta populară”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5