Iti rulezi singur tigarile? Aceste 5 accesorii iti vor face viata mai usoara!

Tigarile rulate se bucura de o popularitate extraordinara in randul fumatorilor, nu doar pentru ca sunt mult mai avantajoase din punct de vedere al pretului, ci si pentru ca acestea contin doar tutun pur, fara alte substante nocive.


In ciuda acestor privilegii, procesul de rulare in sine poate fi unul destul de dificil, mai ales pentru cei care nu fumeaza acest tip de tigari de foarte multa vreme. Totusi, pe piata exista o multime de accesorii care iti pot usura munca.

 

5 accesorii care simplifica procesul de rulare a tigarilor:

 

1.Aparatul de rulat

Unul dintre cele mai utile accesorii pentru fumatorii care prefera acest tip de tigari este, fara doar si poate, aparatul pentru rulat. Aceste mici masinarii sunt special confectionate pentru a simplifica procesul de rulare, dar si pentru a ajuta la obtinerea unor tigari cu o cantitate de tutun echilibrata. Fiind foarte simplu de utilizat, aparatele manuale si cele electrice sunt recomandate in special incepatorilor, insa pot fi folosite si de catre cei care au experienta. Achizitioneaza-ti si tu acest accesoriu de aici pentru a-ti usura munca, dar si pentru a evita dezordinea creata de rularea in palma. Fara indoiala, acest aparat este o investitie inteligenta, mai ales daca esti un fumator inrait.

 

2.Grinderul

Printre factorii care ingreuneaza procesul de rulare se numara si tipul de tutun folosit. Mai precis, pentru cei care obisnuiesc sa foloseasca tutun legat este mult mai dificil sa ruleze, comparativ cu cei care utilizeaza tutunul maruntit. Drept urmare, daca te incadrezi in prima categorie, grinderul devine un alt accesoriu care te poate scuti de eforturi atunci cand iti faci o astfel de tigara. Grinderul este un aparat pentru maruntit tutunul intr-un timp cat mai scurt si, de asemenea, este foarte usor de utilizat, datorita magnetilor amplasati atat in recipient, cat si pe capac. Asadar, la fel ca in cazul aparatului de rulat, grinderul te poate ajuta sa rulezi tigarile rapid, dar si sa pastrezi curatenia in jurul tau atunci cand faci acest lucru.