Îți dorești să adaugi masă musculară, dar și să slăbești? Cu ajutorul antrenamentelor zilnice poți obține rezultatul dorit

Se spune că o siluetă de invidiat nu reprezintă doar 90-60-90, ci o combinație echilibrată dintre centimetrii care dispar și o masă musculară corespunzătoare. De ce avem nevoie de mușchi tonifiați? De ce nu e suficient doar să slăbești pentru a te simți bine în propria piele? Răspunsurile le afli dintr-un material oferit de echipa proiectului Fitness Mama, specialiști în metode de slăbit eficiente și rapide.

1.    Mușchi tonifiați - siluetă de invidiat

            Ce face corpul nostru atunci când slăbește? Răspunsul este simplu. Scade considerabil din masa de grăsime, care se formează, de regulă, pe suprafața mușchilor. Pierzând din acel „bagaj” greu, mușchii își pierd fermitatea și ajung să fie flasci, să nu aibă tonusul necesar. Mușchii, apropo, cheltuie mai multă energie chiar și în repaus. De aceea, în majoritatea cazurilor, persoanele care vor să slăbească neapărat se apucă și de creșterea masei musculare pentru a asigura tonifierea completă a zonelor musculare.

            Mușchii tonifiați țin fermă și pielea, astfel încât nu mai ai de a face cu celulita, cu burtica lăsată sau cu „aripioarele” de la mâni. Practic, creșterea masei musculare conferă întregului organism o stare de tonus, de energizare.

2.    Grupele de mușchi - iată unde trebuie îndreptată atenția ta

            Pentru creșterea armonioasă a masei musculare este vitală respectarea rutinei de antrenamente fitness, dar nu haotic, ci în cel mai ordonat mod. În primul rând, în momentul când decizi să sporești masa musculară trebuie să observi care sunt zonele problematice ale corpului tău. De obicei, cele mai mari grupe de mușchi solicită exerciții pentru abdomen plat (în special acest lucru este valabil pentru mămicile care au născut prin cezariană sau cele care s-au ales cu o diastază puternică) și grupele de exerciții pentru abdomen și fese. Evident, nu excludem din această categorie și exercițiile direcționate pentru corectarea tonusului la mâini, umeri sau spate (iarăși ne amintim de experiența tinerelor mămici care ajung să facă vergeturi și celulită în zona șoldurilor și a spatelui).

            Abordarea sistemică permite organismului să învețe cel mai fiabil algoritm, lucrând anume în acele zone unde este vitală tonifierea corectă a mușchilor. Antrenamentele pe grupe de mușchi permit corpului tău să nu se epuizeze, ci să rămână în forță, zi de zi. Totodată, acestea trebuie să fie zilnice pentru rezultate consistente.

            Un punct despre care nu putem să păstrăm tăcerea este alimentația. Pentru creșterea masei musculare, dar și pentru a slăbi sănătos, trebuie să ții cont de câteva sfaturi:

  • Consumă carbohidrați sănătoși;
  • Asigură un minim de 2 grame de proteină per kilogram în organismul tău;
  • Alege sursele de lipide sănătoase, înlocuind alternativele nocive.

            Pentru rezultate care nu vor întârzia să apară, alege echipa Fitness Mama School. Vei primi sfaturi importante pentru a-ți schimba stereotipurile existente cu privire la slăbire și tonifiere, iar corpul tău va ajunge la formele la care visezi de așa mult timp.

Fitness Mama - schimbarea pe care o meriți!

 

Comentarii

16/10/21 13:07
Din cartiere

Mancazi zilnic " pita cu unsoare de porc "... pe care sa puneti si " axion " ... si depuneti " masa musculara "... pe care apoi o dati jos !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5