IŞJ BN: 633 de dosare depuse la Titularizare, doar 84 de inspecţii făcute!

Nu mai puţin de 633 de dosare au fost depuse la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate. Proba scrisă se va desfășura în data de 12 iulie 2023 în două centre de concurs. Rezultatele inițiale vor fi comunicate în data de 18 iulie 2023, iar rezultatele finale după contestații în data de 26 iulie 2023.
„La examenul de titularizare avem o mică problemă, pentru toţi trebuie să aibă inspecţii la clasă. Trebuie să asigurăm pentru 633 de profesori inspecţiile la clasă. Deja s-au efectuat 84, dar vă spun că e dificil, sunt multe unităţi în grevă şi este greu să găsim şi clasa unde să se desfăşoare inspecţia şi cadre didactice care să efectueze inspecţia. Doamna inspector Smaranda Florean s-a dus după amiaza şi a găsit disponibilitate din partea elevilor pentru o inspecţie la un cadru didactic. Sper că vom reuşi să acoperim toate inspecţiile”, a declarat inspectorul şcolar general Cristian Nicula.
***
La Examenul național pentru definitivare în învățământul preuniversitar, sunt înscrişi 147 de candidaţi. Îm 19 iulie 2023 se va desfăşura proba scrisă, rezultatele inițiale vor fi afișate în data de 25 iulie 2023, iar rezultatele finale după contestații în data de 1 august 2023.
Centru de examen la definitivat este Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5