Irina Ivan şi Ana Măzăreanu, prezentate oficial de CSM Bistriţa

         Ana Maria Măzăreanu şi Irina Ivan sunt ultimele jucătoare care au ajuns în această vară la CSM Bistriţa, chiar dacă discuţiile au fost antamate de câteva luni bune. Cele două jucătoare care au evoluat în ultimul sezon la Universitatea Cluj, au colaborat pentru o perioadă şi cu antrenorul Horaţiu Paşca, de altfel unul dintre motivele pentru care cele două sportive au acceptat să reprezinte culorile CSM Bistriţa în sezonul 2016-2017.

         „Noi trei am mai colaborat o perioadă destul de scurtă, dar destul de frumoasă din istoria clubului Universitatea şi la Cluj. Pentru faptul că au ales să vină la Bistriţa bucuria mea este cu atât mai mare cu cât sunt două sportive pe care eu le-am apreciat întotdeauna şi doi oameni de valoare pe care eu mi i-am dorit foarte-foarte mult.  Le mulţumesc pentru faptul că au avut încredere în mine şi în proiectul CSM Bistriţa şi că au ales să joace pentru noi şi să le doresc din suflet să fie sănătoase şi să poată ajuta clubul cât mai mult”, a declarat, la prezentarea oficială, antrenorul principal Horaţiu Paşca.

         Irina Ivan a mulţumit staff-ului CSM Bistriţa pentru încrederea acordată. „Am venit la această echipă deoarece am mai lucrat cu domnul Paşca şi ştiu cum tratează jucătoarele, cu respect în primul rând. Colectivul este unul OK, am mai fost cu unele fete colege, cu unele acum începem să ne cunoaştem treptat”, a declarat Irina Ivan.

         Ana Maria Măzăreanu a menţionat că a ales Bistriţa pentru că este un club foarte serios, care tratează sportivele cu foarte mare seriozitate. „Sper ca în noul sezon să avem foarte multe meciuri bune, să terminăm pe un loc cât mai bun, să fim sănătoase şi cu multă putere de muncă”, a punctat Măzăreanu.

 ***

Chiar dacă este originară din Suceava, unde a jucat pentru echipa Liceului cu Program Sportiv, Irina Ivan  (n. 6 martie 1992, Suceava) s-a remarcat la LPS Iaşi, cu care a devenit campioană naţională de junioare I (anul 2011). Selectată la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, după ce a trecut şi pe la HCM Roman, a ajuns la „U” Cluj, unde a devenit vicecampioană în anul 2012, pentru ca în anul următor să cucerească medalia de bronz. Irina Ivan a jucat în sferturile de finală ale Cupei EHF în 2014.

Ana Maria Măzăreanu (n. 4 februarie 1993, Iaşi) și-a început cariera la LPS Iaşi, fiind selectată la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, evoluând şi pentru HCM Buzău. În sezonul competiţional precedent a jucat la „U” Cluj, de unde a venit la CSM Bistriţa. Are în palmares titlul de campioană naţională cu LPS Iaşi la junioare I, bronz la junioare III şi bronz la junioare II. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5