IPJ BN a demarat o campanie din informare cu privire la importanța centurii de siguranță și a dispozitivelor auto de siguranță pentru copii!

Comunicat de presă

Începând de ieri, 17 octombrie, Serviciul Rutier Bistrița-Năsăud derulează, la nivel județean, o campanie din informare cu privire la importanța portului centurii de siguranță și dispozitivelor auto de siguranță pentru copii.

Pe lângă acțiunile de informare și cele desfășurate în trafic, în parteneriat cu Rotary Club Bistrița Nosa, va fi derulată o campanie de donare a unor scaune auto pentru copii și dispozitive de siguranță care vor fi dăruite altor familii.

Motivați și de faptul că, pe lângă obligația legală, multe dintre consecințele grave ale unor accidente rutiere puteau fi limitate dacă ocupanții autoturismelor implicate ar fi purtat centura de siguranță, beneficiarii campaniei au putut testa simulatorul de accidente rutiere pentru o mai bună conștientizare a importanței portului centurii de siguranță.

Și, pentru că fiecare copil trebuie să fie în siguranță atunci când se află în autoturism, campania se adresează și părinților care au datoria de a se îngriji de acest lucru. Astfel, în cadrul unor întâlniri cu părinții, polițiștii vor explica cum trebuie asigurat un copil atunci când se află în autoturism, în funcție de vârstă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5