Ionuț Simionca (PMP): Nu susțin un guvern care și-ar propune concedieri, tăieri de salarii și de pensii. Viitorul guvern trebuie să înceapă reconstrucția României

Deputatul PMP Ionuț Simionca apreciază că așteptările pe care românii le au de la viitorul guvern sunt extrem de mari și că forțele politice din Opoziție au obligația de a propune un guvern de profesioniști care să înceapă reconstrucția României.

„PMP a contribuit activ la doborârea Guvernului Dăncilă pentru că noi am crezut că trebuie să punem capăt epocii  Dragnea – cea mai întunecată pentru România de după Revoluţie. Noul guvern trebuie să răspundă așteptărilor românilor. Noul executiv nu trebuie să își propună concedieri, tăieri de salarii și de pensii (cu excepția pensiilor speciale, mai ales a pensiilor parlamentarilor, care trebuie desființate). Niciodată nu aș susține un demers de pedepsire a oamenilor care muncesc. Este responsabilitatea guvernului să îi pună pe angajații statului să muncească eficient”, a declarat Ionuț Simionca.

În opinia acestuia, noul guvern trebuie să fie format din profesioniști, din oameni competenți, care știu exact ce au de făcut. „Sper că liderii politici ai opoziției vor da dovadă de responsabilitate și că viitorii miniștri vor fi oameni capabili să pună România pe drumul cel bun”, a mai spus parlamentarul bistrițean.

Simionca susține că prioritățile noului guvern trebuie să fie sănătatea, educația și infrastructura. „Sunt conștient că asumarea conducerii României cu moştenirea dezastruoasă lăsată de PSD nu este vreo binecuvântare, dar viitorul guvern trebuie să înceapă reconstrucția României. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine”, a adăugat acesta.

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud își exprimă disponibilitatea de a pune umărul la reconstrucția României prin votarea noului guvern, dar declară că nu are niciun fel de rezerve în a critica viitorul cabinet dacă va constata derapaje. „Voi susține guvernul care pune pe primul loc interesele românilor și ale României, care va susține proiectele mele legislative pentru români și pentru bistrițeni, cum ar fi Autostrada Nordului. Dacă voi constata derapaje, voi fi cel mai mare critic al viitorului executiv”, a concluzionat Ionuț Simionca.

 

 

Comentarii

17/10/19 14:09
cititor

Stimate domn, nu mai bateti campii ! Pana la alegerile urmatoare, moajoritari in Parlament sunt cei pe care i-ati ” destituit „… si pe care nu puteti sa-i ” omoratzi ” si nici sa le luati voi ” locul ” .
O „reconstructie”, asa cum doresti dumneata si voi cei care ati preluat puterea ( fictiv … ) n-o puteti realiza decat daca voR fi alegeri anticipate si presupunand ca la aceste alegeri veti iesi voi la butoane , ALTFEL POVESTITI POVESTI ! Ce ziceti daca la alegerile urmatoare vor iesi tot … PSD-istii ?!
PSD-istii sunt MULTI … si sa nu credeti c-o sa-si lase ” ciolanul cu fasole ” in mainile voastre fara ” razboi ” si prosti trebuie sa fie sa faca asa .
Ei, in mod normal, acuma ar trebui sa va ” sicaneze ” exact cum i-au sicanat domnul dumneavoastra presedinte Johannis… cu ” toate mijloacele, smecheriile, procedeele si tertipurile prevazute de Constitutie ” … si ceea ce se va pronuntza prin CCR… sa puna in executare tot DEINDATA … CUM A FACUT SI DOMNUL JOHANNIS , care permanent n-a fost decat presedintele PNL-istilor si s-a comportat ca un foarte veritabil Gica Contra la orice , nelasandu-i sa guverneze asa cum au fost alesi democratic de majoritatea populatiei din Romania si care Dvs va sta in gat ca un MARE GHIMPE SI DISPERARE .
Ati ajuns la guvernare, prin ” smecheriile SI tertipurile ” a la Gica Contra facute de acest presedinte si nu prin alegeri libere, cinstite si democratice… SI ATI ARUNCAT TZARA INTR-UN HAOS DE NEDESCRIS , LA CARE voi sunteti principali vinovati, NICIDECUM CEI CARE EFECTIV N-AU PUTUT GUVERNA DIN CAUZA LUI „GICA … ” !
Despre ce vorbiti ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5