Ionuţ Simionca: Ce ai făcut Bobiță? Aflam astăzi că PNRR-ul guvernului PNL USR+ a fost întors de la Bruxelles pentru a doua oară

Aflam astăzi că PNRR-ul guvernului PNL USR+ a fost întors de la Bruxelles pentru a doua oară.
Asta pentru că acest guvern de incompetenți nu a reușit să se pună de acord și să trimită documentele complete Uniunii Europene.
Discrepanțele mari din documentele trimise și zecile de necorelări arată că PNRR-ul este făcut pe genunchi și, mai mult, că proiecte sunt făcute pentru firme de casă, ex:
“Comisia Europeană remarcă faptul că, pentru Fondul de capital de risc pentru IMM-uri, costul trainingului pentru o singură persoană este de 133.000 de euro. „Pare cam excesiv”, concluzionează Comisia.
Un alt exemplu este că România a cerut bani prin PNRR pentru a renova secţiile de Trapie Intensivă pentru nou-născuţi. În documentul word se cer 80 de milioane de euro pentru asta, dar în documentul .xls anexat aceluiaşi proiect suma finală este de 71 de milioane de euro.
S-a depus cerere pentru finanţarea unui spital nou, doar că suma diferă de la un document la altul. Odată sunt ceruţi 570 de milioane de euro, iar în altul, 517 milioane de euro.”
Drumul expres Cluj-Bistrita nu a fost finanțat!
Centura Mun Bistrita nu a fost finanțată!
Nu sunteți capabili nici măcar sa va completați la fel doua documente!
În acest moment, șansele sunt foarte mici ca țara noastră să primească toți cei 29 miliarde €.
Săptămâna viitoare, CE începe să aprobe proiectele PNRR depuse de ţările membre şi plata acestora. Noi iarăși rămânem pe dinafară, din cauza acestor greșeli!?!?
Domnilor Parlamentari de la putere cum ajutați județul nostru care v-a trimis in Parlament? Cum ajutați țara noastră?
Transmiteți din partea noastra colegilor dumneavoastră ca și demisia este o opțiune!

Preşedinte PMP Bistriţa-Năsăud,
Ionuţ Simionca

Comentarii

12/06/21 12:23
just

Dactilografa (TASTOGRAFA) e de vină! Ea singură ,,o CETIT ȘI O SCRIS** O obosit -săraca! ..da tot ea va plăti și va aduna cio-bubu-rile.!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5