Ionuț Cifor, primar al comunei Șieu!

Ionuț Cifor-Tiniş (ALIANŢA ELECTORALĂ ALDE -PSD PENTRU ŞIEU) este primarul comunei Şieu, după ce a fost votat de 729 dintre alegătorii comunei, reprezentând 45,9%. Acesta a fost numit, în vara anului trecut, să preia interimatul funcţiei, după ce Olimpiu Iuga Napeu a trecut la cele veşnice. Potrivit AEP, prezenţa la vot a fost de 67,50%.

"Vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au votat, iar celor care nu mi-au acordat astăzi mie votul sper ca prin proiectele noastre să le câştig încrederea în următoriii 3 ani", ne-a declarat primarul nou ales, Ionuţ Cifor-Tiniş.

 Ionuţ Cifor-Tiniş (ALDE+PSD) a strâns 729 voturi, Roxana Paşc (candidat independent susţinut de PMP şi viceprimar al comunei) - 460 voturi, iar liberalul Emil Chereja-397 voturi din cele 1586 voturi valabil exprimate. 

         La cele patru secţii de votare de pe raza comunei Şieu – Şieu, Ardan, Posmuş şi Şoimuş – şi-au exercitat dreptul la vot un număr de 1599 votanţi din cei 2319 înscrişi în listele permanente, la care se adaugă doi cetăţeni ai unor state europene cu rezidenţa în comună. Dintre aceștia, 1.557 persoane care au votat erau înscrise pe listele permanente, 26 pe listele suplimentare şi una pe listele complementare, iar 15 persoane au votat cu urna mobilă. Nu mai puţin de 13 voturi au fost nule. 

Ioan Cifor-Tiniș a demonstrat că administrația locală poate face casă bună cu elanul tinereții. A fost patru ani viceprimar al comunei Șieu, din vara anului trecut, fiind numit primar interimar. Deși a preluat din mers frâiele comunei, cu multe responsabilități și proiecte pe rol, a reușit în doar un an să ducă la capăt o serie de investiții, dar și să promoveze alte proiecte, cu finanțare europeană, de la Guvernul României, Consiliul Județean și din bugetul local.

Un interviu cu Ioan Cifor-Tiniș acordat pentru Răsunetul aici: 

http://www.rasunetul.ro/interviu-ioan-cifor-tinis-nu-imi-place-sa-fac-promisiuni-sunt-pregatit-de-munca-iar-proiectele

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5