Ioan Turc: Vom transforma Bistriţa într-o perlă a Transilvaniei! Din 27 septembrie, Bistriţa va avea administraţie liberală!

Ioan Turc, liderul PBL Bistriţa-Năsăud şi candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS la funcţia de primar al municipiului Bistriţa, a precizat că îşi propune să atragă fonduri guvernamentale, pentru că  are alături Guvernul liberal, dar şi să  fonduri europene pentru dezvoltarea municipiului.

         „Suntem decişi să cheltuim, să investim banii împreună cu bistriţenii şi pentru bistriţeni. Vom începe marile proiecte de infrastructură pe care le aşteptăm de atât de mult timp. Vom începe să construim centura ocolitoare a municipiului Bistriţa, ca parte a drumului rapid Baia Mare-Bistriţa-Suceava. Ne vom construi, în sfârşit, mult aşteptatele parcări. Ce a reuşit PSD să facă? A tras nişte linii pe asfalt şi a zis că cine opreşte trebuie să scoată bani. Vom susţine antreprenoriatul din Bistriţa şi din Bistriţa-Năsăud, vom susţine afacerile inovative, îi vom susţine pe tinerii antreprenori prin politici specifice. Printr-un parteneriat cu mediul de afaceri, instituţiile de învăţământ, îi vom pregăti pe tineri în acele domenii pe care piaţa muncii din Bistriţa le cere, pe care viitorul le cheamă.

Vom transforma Bistriţa într-o oază de vedeaţă. Am copilărit aici pe această stradă, locuiesc aici şi am de gând să locuiesc aici cât voi trăi. Vom dastrălucire centrului istoric al Bistriţei. Vom da strălucire oraşului, vom transforma Bistriţa într-operlă a Transilvaniei. Pentru că putem, pentru că ştim ce avem de făcut şi pentru că împreună toţi, bistriţenii, nu putem fi mai prejos decât alţii”, a declarat Ioan Turc la mitingul electoral de pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Preşedintele PNL BN a menţionat că, după alegerile din 27 septembrie, toate oraşele importante din Ardeal vor avea administraţii liberale. „Şi Bistriţa va avea administraţie liberală. Îi avem alături pe prietenii noştri din USR-PLUS, oameni de caracter, cu viziune,  care respectă regulile jocului cinstit. Suntem decişi să facem tot ceea ce ţine de noi pentru ca lucrările să se mişte repede, am asistat la o lentoare incredibilă, inimaginabilă. Administraţia din Bistriţa s-a mişcat ca melcul, nu există, în afara de pârtia de schi, niciun proiect  serios, început şi terminat. Gata, eu cred că ajunge! 27 septembrie, cu ajutorul lui Dumnezeu, va deveni o dată importantă în calendarul fiecărui bistriţean”, a transmis Ioan Turc.

 

Comentarii

06/09/20 20:55
Eugen

Frumos poem! La așa studii, așa talent literar. Dacă ajută Doamne Doamne s-ar putea să apucăm niscaiva realizări, dacă nu cumva o fi altcineva alesul. Măcar ne-a demonstrat efervescența domniei sale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5