Ioan Turc: În seara de 27 septembrie, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom reda oraşul bistriţenilor! Vezi echipa liberală pentru CL Bistriţa!

Ioan Turc, candidatul Alianţei PNL-usr-plus pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, şi-a depus candidarura, alături de echipa liberală pe care o propune pentru Consiliul Local.

„Noi, forţele de dreapta, nu ne luptăm cu un partid, ar fi simplu. PSD nu este un partid, ci o grupare de interese care secătuieşte bugetele publice fără oprire. Pentru eşecul Bistriţei în raport cu majoritatea covârşitoare a municipiilor din Ardeal este vinovat sistemul clientelar neperformant şi corupt, patronat de Radu Moldovan şi compania, care se pregăteşte să-şi pună un administrator al afacerii publice în Bistriţa, în persoana lui Cristian Niculae, pentru continuitate. Ca să îşi mai ridice şansele, au aruncat în luptă – la fel ca altădată – tot felul de pseudo-candidaţi, aşa, la derută. Vom împiedica acest plan. Vom învinge împreună cu bistriţenii. Ştiu, simt şi văd că oamenii cinstiţi, muncitori şi cu viziune sunt alături de noi. Forţa dreaptă este aici. Alianţa s-a format la cererea oamenilor din oraş pentru a-i scăpa de PSD. În seara de 27 septembrie, cu ajutorul bunului Dumnezeu, vom reda oraşul bistriţenilor”, a declarat Ioan Turc.

          Preşedintele PLUS B-N, Lorant Sas, a precizat că până în 27 septembrie va fi un război, iar nu o dezbatere politică , iar după alegeri va fi o bătălie pentru proiectele oraşului, care nu se vor putea pune în opera fără reformarea din temelii a aparatului administrativ.  

         Acesta i-a oferit “viitorului primar al municipiului Bistriţa”, volumul Oraşe corupte. Ghid practic de tratament si prevenire (H. Lindsey ParrisRobert KlitgaardRonald MacLean-Abaroa). “Pun legământ că vom face tot cee ace este posbil să eradicăm corupţia din oraşele noastre”, a adăugat Lorant Sas.

           Deputatul Cristina Iurişniţi, în numele USR – PLUS a reamintit faptul că „totul începe de la educaţie”. „Este important să spunem bistriţenilor că suntem alături de un candidat unic al dreptei pe care-l susţinem cu fermitate în aceste alegeri. Cea mai importantă este investiţia în educaţie, cea mai bună investiţie pe termen mediu şi lung este în copiii noştri, în infrastructură şcolară. (...) Ne dorim politici publice pentru tineri, cu tineri, pentru tineri, cu un buget participativ. Bistriţa-Năsăud nu mai trebuie să fie feuda nimănui, ne-am săturat de hegemonia PSD şi vrem o schimbare. Trebuie să avem implicare pentru schimbare”, a spus Cristina Iurişniţi.

          Parlamentarul USR a menţionat că stă în puterea votului să aduci o schimbare, iar exemplul personal de implicare poate face ca deciziile să nu fie luate de alţii în numele tău.

          Nu în ultimul rând, Stelian Dolha, candidatul alianţei PNL – USR – PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean,  a reiterat faptul că de mai bine de 12 ani PSD conduce Bistriţa şi de opt ani de zile judeţul Bistriţa-Năsăud „despotic”. „Se joacă cu nervii, se joacă cu banii şi se joacă cu viitorul acestui oraş. Ei îşi închipuie că dacă iau o pensulă şi şterg culoarea roşie şi trei trandafiri lumea o să uite de moştenirea pe care au lăsat-o. O să uite de pârtie, de struţ, de toţi banii aruncaţi pe apa Sâmbetei. O să mai uite de ceva... Că 12 ani şi ceva au stat şi ei la braţ cu Dragnea, cu Dăncilă şi cu Ponta, pe care i-au adus în Bistriţa de fiecare dată în campania electorală să facă promisiuni mincinoase. Oricâţi iepuraşi electorali ar băga PSD în cursa pentru municipiul Bistriţa, Ioan Turc este viitorul primar al acestui oraş. Semnalul a fost dat la alegerile europarlamentare din 2019, când PSD a fost trimis la Bistriţa pe locul 3. Bistriţa şi bistriţenii s-au săturat de ei. Uitaţi-vă bine la Ioan Turc. Pe 28 septembrie 2020 trimite PSD afară din Primăria Bistriţa. Marea curăţenie începe. Îi măturăm de la Primăria Bistriţa, îi măturăm de la Consiliul Judeţean. Scoatem acest judeţ din zodia pesedistă, acesta e legământul nostru”, a spus Dolha.    

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5