Ioan Turc: Primăria Bistrița va concesiona teren în zona Cocoș pentru construcţia de case, plus utilităţi şi documentaţia de construire

Să construiești o casă este costisitor. Prețul terenului, al utilităților și al documentației de construire reprezintă cel puțin jumătate din costul unei case.
Tocmai din acest motiv, Primăria municipiului Bistrița va pune aceste facilități în zona Cocoș la dispoziția tuturor celor care își doresc să își construiască o casă.
În zona respectivă, vom trasa rețeaua de drumuri, trotuare, piste de biciclete. Vom stabili locația pentru spațiile publice, precum creşă, grădiniță, școală, biserică, spații verzi și zone comerciale.
Vom localiza terenul disponibil și îl vom concesiona doritorilor, indiferent de vârstă, cu o clauză de vânzare. Drept modele, Primăria va pune la dispoziție în mod gratuit 3-4 case.
În zona Cocoș, vom avea un oraș nou.
Și la Bistrița #SePoate!
Dacă vă place această inițiativă, care se regăsește și în programul meu electoral, duminică, 27 septembrie, votați-mă pentru a o putea pune în practică!

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5