Ioan Turc: Primăria Bistrița, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a dat drumul acțiunii de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie! De unde se pot ridica formularele

Din 14 octombrie, Primăria Bistrița, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a dat drumul acțiunii de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie, conform Legii nr. 226/2021 privind măsurile de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, anunţă primarul Ioan Turc.
Familiile şi persoanele singure ale căror venituri sunt de până la 1386 lei/membru de familie în cazul familiei sau 2053 lei în cazul persoanei singure pot beneficia (pentru 5 luni de iarnă) de ajutoare pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi şi/sau petrolieri, dar și de un supliment pentru energie (valabil pe un an întreg).
La Palatul Culturii intrarea dinspre Parcul Municipal, există deschise ghișee de unde oamenii pot ridica și depune apoi formularele necesare completate (care sunt disponibile și la următorul link: https://www.primariabistrita.ro/.../cerere-ajutor...). Programul cu publicul este de luni până joi între orele 7.00 și 15.00, iar vinerea, între orele 7.00 și 13.00. În prima zi, au venit să solicite formulare 220 de persoane, dintr-un total estimat la 6000 de beneficiari pe raza municipiului Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5