Ioan Turc (PNL): Dincolo de bucuria aniversării avem datoria de a trata cu responsabilitate dezvoltarea oraşelor şi a satelor ţării!

Dragi bistrițeni, dragi români!  Centenarul Marii Uniri este un prilej de bucurie și de satisfacție pentru toți românii, fie că traiesc în interiorul granițelor, fie în afara lor. Faptul că am reușit să ne păstrăm țara aproape întreagă ne face cinste ca națiune. Este esențial însă, să îi considerăm pe românii din Basarabia, Bucovina de Nord sau Valea Timocului ca parte din trupul națiunii. În același timp, țara noastră ar trebui, prin politici înțelepte, să-i convingă pe cât mai mulți dintre milioanele de români plecați în toată lumea să se reîntoarcă acasă.

         Centenarul Marii Uniri este, totodată, și un bun prilej pentru o analiză lucidă cu privire la modul în care am reușit sau nu să modernizăm această țară.  La 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, nicio autostradă nu leagă Provinciile istorice românești. Dincolo de bucuria aniversării avem datoria  de a trata cu responsabilitate  dezvoltarea orașelor și a satelor țării.

         La mulți ani, bistrițeni! La mulți ani, români!

  Dumnezeu să binecuvanteze țara și naţiunea română!

 

Ioan Turc

Președinte PNL Bistrița-Năsăud

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5