Ioan Turc le cere primarului Bistriţei şi preşedintelui CJ să scoată containerele semiîngropate: Nişte oale sub presiune pentru struţii primarului!

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, susţine că sunt doi ani de zile de când sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Bistriţa-Năsăud „a murit”, cauzele fiind multe, iar a da vina doar pe compania Vitalia „ar fi profund incorect”.

         „Modul în care a gestionat acest proiect ADI, adică Consiliul Judeţean şi Primăria Bistriţa, pentru că aceste două entităţi înseamnă ADI, adică Radu Moldovan şi Ovidiu Creţu, a fost şi este jalnic în continuare. De doi ani trăim în provizorat, suntem într-o situaţie de forţă majoră imaginară. Mă refer la containerele semiîngropate şi la felul în care afectează ele oraşul după falimentul sistemului de management dezintegrat al deşeurilor din judeţ. Containerele semiîngropate, lăsate de izbelişte poluează vizual, pentru că au fost amplasate la vedere. Pe strada Petre Ispirescu, avem aliniate la trama stradală, cinci containere şi un tomberon în care se colectează gunoiul menajer. Această imagine o întâlnim pretutindeni în oraş, pentru că Supercom nu are utilaje cu care să ridice containerele semiîngropate”, a declarat Ioan Turc.

         Liderul liberal a precizat că aceste containere ocupă nepermis de mult spaţiu care ar putea fi folosit pentru locuri de parcare. Mai mult, aceste containere reprezintă un risc pentru sănătatea publică, a spus Turc, catalogându-le drept „bombe bacteriologice”.

         „Vă întreb, domnilor Creţu şi Moldovan, vă place cum arată Bistriţa după 10 ani de administraţie PSD? Aceste hidoşenii nu aveau şi nu au ce să caute în oraş. Arată ca nişte cazemate sau ca nişte oale sub presiune pentru struţii primarului. Fără să mai aştept nimic de la PSDF-ul din Consiliul Judeţean sau din Primărie, vă solicit domnilor Creţu şi Moldovan, în numele bistriţenilor, să ridicaţi aceste hidoşenii de pe străzi şi să redaţi spaţiul oamenilor. Colectarea gunoiului şi a deşeurilor menajere se face cel mai bine în containere mobile, puse discret şi care pot fi operate cu uşurinţă de către lucrătorii de la salubritate. Faceţi ceva sau faceţi ca struţul!”, a concluzionat Ioan Turc.

 

 

 

Comentarii

18/09/18 09:48
Carcotas

Si niste focare "zonale " de infectie publica... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5