Ioan Turc: Îmi dau cuvântul bistrițenilor că administrația Alianței PNL-USR-PLUS va amenaja, CU ADEVĂRAT, zeci de kilometri de piste pentru biciclete

Una dintre promisiunile administrației PSD, prin vocea viceprimarului Cristian Niculae, a fost reprezentată de asfaltarea a 30 de kilometri de piste pentru cicliști.
La final de mandat? Cu chiu cu vai a început asfaltarea primului kilometru, în august 2020.
Îmi dau cuvântul bistrițenilor că administrația Alianței PNL-USR-PLUS va amenaja, CU ADEVĂRAT, zeci de kilometri de piste pentru biciclete.
Și la Bistrița #SePoate!

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

Comentarii

21/09/20 16:02

İată în sfârşit, un candidat care îşi doreşte să-l votăm ca Primar al Bistriţei, fără ca noi votanţii să cunoaştem unele DATE ELEMENTARE despre el, ca de exemplu:
* Ce studii are? Undea absolvit şcoala generală? Dar şcoala profesională? Dar (eventual) liceul? Care a fost primul loc de muncă şi pe ce funcţie a fost angajat? Care a fost activitatea sa profesională (ce funcţii a ocupat ?) dela prima angajare şi până azi? Care este MESERIA sa DE BAZĂ (nu Ocupaţia-!!!) înscrisă în Cartea demuncă?
La ce vârstă a absolvit liceul? Câţi ani avea când a terminat vreo Facultate !!!???
*Poate află cineva (poate chiar Presa Liberă) şi ne informează şi pe noi, poporul votant. Sau… nu ? Mulţumim anticipat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5