Ioan Turc îi cere primarului Creţu să voteze cu PNL în 2020: Vă place cum arată Oradea, Clujul sau Alba Iulia?

Liderul liberal Ioan Turc îi sugerează primarului Ovidiu Creţu ca la alegerile locale de anul viitor să voteze cu PNL, iar la prezidenţiale, cu Klaus Iohannis, pentru că liberalii administrează mai bine municipiile din Transilvania. Turc a comentat declaraţiile făcute de Ovidiu Creţu care a sugerat că forţa politică a PSD va conduce anul viitor la câştigarea alegerilor locale, atât la nivelul municipiului, cât şi al judeţului.

          „Îl întreb pe domnul primar Ovidiu Creţu, vă place modul în care au evoluat oraşele conduse de către primari PNL în Transilvania? Cum a evoluat Oradea, Clujul, Alba Iulia? În 2008, domnul primar Creţu a câştigat alegerile în acelaşi timp cu Ilie Bolojan, primarul de Oradea. Îl întreb pe domnul primar Creţu: vă place cum arată centrul istoric complet reabilitat din Oradea, cum arată centura Oradei şi podurile noi, cum arată Aqua Park-ul Nymphaea, care atrage turişti din toată ţara şi din străinătate, cum arată şi cum duduie cele trei parcuri industriale? (...) Dacă vă place ce s-a întâmplat la Oradea şi în alte oraşe conduse de către administraţii liberale, eu vă sugerez, domnule Creţu, ca la alegerile prezidenţiale să votaţi cu preşedintele Klaus Iohannis, iar anul viitor să votaţi cu Partidul Naţional Liberal, la alegerile locale. Oricum, nu se supără partidul, veţi fi dezlegat de mandatul politic şi votul este secret”, a declarat Turc.

          În context, preşedintele PNL B-N s-a referit şi la „înnegrirea din bordură-n bordură” a unor străzi „astfaltate peste asfalt, adică bune”. „Este tot ce a putut să dea PSD în 12 ani, este infim. Îi atrag atenţia viceprimarului Niculae că-şi bate joc de banii bistriţenilor. Se asfaltează str. Ecaterina Teodoroiu, care era una dintre străzile bune din municipiul Bistriţa şi nu necesita intervenţie, în condiţiile în care sunt nenumărate străzi pe care îţi rupi maşina şi străzi de pământ. Cum îşi permite administraţia din Bistriţa să toarne asfalt pe străzi bune, aşa cum a făcut şi pe B-dul Republicii?”, l-a interpelat Turc pe viceprimarul Niculae.

          Turc a cerut municipalităţii ca riveranii să fie anunţaţi despre aceste lucrări, printr-un afiş la scara blocului, pentru ca oamenii să nu se vadă blocaţi cu maşinile în faţa blocului „pentru că strada era unsă cu negreală”.

 

 

Comentarii

18/09/19 15:51
vizitator

Ceea ce se face acum cu asfaltarea din bordură în bordură pe niste cioturi de străzi nu este altceva decât o cârpeală, si un pretext ca viceprimarul Cristian Niculaie alias Wannabe, să-si afiseze poza si să se laude toată ziua pe facebook cu „măretele realizări ale PSD- Bistrita” .
Reamintim că la alegerile locale din 2016 , echipa PSD-istă a promis să realizeze Linia Verde de transport public intre Viişoara si Unirea, cu mijloace de transport în comun cu motor electric, hibrid sau cu normă de poluare redusă. Pe acest traseu era prevăzută reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, a reţelelor de utilităţi, rezolvarea fluentei în trafic şi a locurilor de parcare în zona centrală.
Aceiasi PSD-isti au mai promis să se modernizeze si asfalteze in medie 10 străzi de pământ pe an, deci un total de 40 de străzi. De asemenea se mai lăudau că vor amenaja 23 km de piste de biciclete în oraş şi 25 km de piste între oraş şi cartiere. Au mai rămas mai putin de 10 luni până la alegerile locale din iunie, 2020. Se apropie scadenta si nu se vede nimic din toate acestea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5