Ioan Turc consideră că dezvăluirea fostului ministru Doina Pană este o petardă

         Liderul PNL B-N, Ioan Turc, susţine că este sensibil la suferinţele semenilor, însă PSD are în arsenalul de campanie doar „petarde de două tipuri, fumigene şi lacrimogene”.

         „La fumigene aş putea să menţionez povestea lor absolut halucinantă despre modul în care a crescut nivelul de trai în România, sub guvernarea PSD. La capitolul lacrimogene, sunt obligat să amintesc declaraţia doamnei Pană cum că ar fi fost otrăvită. Am toată compasiunea faţă de probabilele suferinţe ale doamnei Pană, dar am şi nişte întrebări. Doamna Pană, de ce aţi aruncat această ştire tocmai în campania electorală, evenimentele s-au întâmplat în 2017, susţineţi dumneavoastră? Dacă nu ştiţi cine v-a otrăvit, de ce menţionaţi mafia lemnului? Dacă ştiţi că aţi fost otrăvită de mafia lemnului, oare mafia lemnului nu are şi ea un nume?”, a mai spus Turc.

         Liderul liberal a mai întrebat-o pe fostul ministru al Pădurilor, prin intermediul presei, dacă nu este „parte a războiului PSD-PSD”. „Aţi început oare să vă eliminaţi nu numai politic, aţi început să vă eliminaţi şi fizic? Eu cred că nu suntem într-o ţară în care să aruncăm asemenea ştiri, informaţii, fără să venim cu mai multe precizări. Instituţiile statului sunt cele care au abilitatea de a face cercetări, dar dvs., doamna Pană, daţi nişte elemente care au mai mult caracter de petardă lacrimogenă. Lăsaţi să se ridice mai mult fumul şi arăraţi-ne ce se află în spatele perdelei de fum”, a concluzionat Turc.

Pe acest subiect, a făcut referiri și prim-vicepreședintele PNL BN, Stelian Doha, care a spus că este "o găselniță", pentru a ieşi "de la naftalină", pentru că partidul din care face parte deputatul Doina Pană este pe un loc neeligibil şi "a pierdut trenul spre Bruxelles".  Acesta i-a transmis un mesaj actualului ministru al Pădurilor, Ioan Deneş. "Ioane, vezi pe unde umbli în campania asta şi ce mănânci, că s-ar putea să te otrăveşti singur în goana ta nebună după voturi şi după faimă", a spus Dolha.  

 

 

Comentarii

11/05/19 07:46
THEO

Poftă bună la mercur, peneliștilor !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5