Ioan Turc, către reprezentanţii USR PLUS: Nu avem ce căuta în faţa electoratului, dacă nu rezolvăm ce am promis în campanie

Ioan Turc, primarul municipiului Bistriţa şi liderul PNL Bn, a discutat cu preşedintele Senatului,  Anca Dragu, şi Sergiu Hossu, şeful Cancelariei primului-ministru - "în considerarea faptului că sunt oameni cu poziţii puternice în statul român, dar au şi poziţii de relevanţă în cadrul Coaliţiei" - despre probleme care frământă primarii.

"Sunt întrebări puse în premanenţă când noi, cei care facem administraţie şi politică, ne întâlnim cu primarii. Edilii aşteaptă soluţia pentru drumuri. Proiectele de mediu sunt importante, dar prioritate – asta e România de astăzi – au apa, canalul şi drumul şi gazul. Pentru aceste investiţii, Coaliţia, Guvernul au obligaţia să găsească soluţii. Dacă nu se pot realiza din bani europeni, dacă nu toate pot fi realizate din bani europeni, să identifice soluţii care pot veni şi din zona creditării. L-am discutat şi cu oaspeţii noştri, dar şi cu colegii de la Bucureşti.

          Un aspect care interesează mult opinia publică şi pe care noi l-am asumat, şi PNL, şi USR-PLUS, se referă la eliminarea pensiilor speciale.

          Noi nu avem ce căuta în faţa electoratului peste trei ani dacă nu rezolvăm aceste probleme. Trebuie venit cu un fel de PNDL 3, n-are relevanţă cum se numeşte, pentru a da satisfacţie oamenilor care locuiesc în rural, sunt importanţi. Pe de altă parte, trebuie să venim cu toate problemele rezolvate în faţa oamenilor pe ceea ce priveşte reforma sistemului de justiţie, aşezarea sistemului de pensii, referitor la tot ceea ce am promis în campania electorală", a declarat Ioan Turc. 

Comentarii

19/06/21 12:12
Din cartiere

Halooo... domnuuu... DA NOI NU PRICEPEM NICI CE CAUTATI VOI AMU DE FAPT ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5