Ioan Turc: Accesul gratuit al tuturor elevilor, pe toate mijloacele de transport în comun la nivel local, intra și interjudeţean, a devenit realitate!

"Accesul gratuit al tuturor elevilor, pe toate mijloacele de transport în comun la nivel local, intra și interjudeţean, a devenit realitate printr-o ordonanță de urgență. Anual, mii de elevi abandonau școala din cauză că nu aveau acces la transport. 

Decizia Guvernului ridică și nivelul de siguranță a copiilor, care vor apela mai puțin la transportatori de ocazie. Alături de distribuirea de tablete pentru învățarea online, transportul gratuit al elevilor face parte din genul de decizii care influențează societatea în bine, pe termen lung", transmite preşedintele Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc. 

 

Comentarii

15/05/20 14:25
Vizitator

Incă din anul 2014 primarul Emil Boc, a introdus transportul in comun gratuit pe doua linii pentru elevii din Cluj-Napoca. Singura conditie este prezenta elevilor la ore. Prin urmare, elevii care vor avea nota scazuta la purtare pe motiv de absente nu vor mai beneficia de aceste facilitati din urmatorul an scolar. De asemenea, administratia locala verifica, prin sondaj, prezenta copiilor la cluburile sportive sau la activitatile extracuriculare la care s-au inscris. Decizia Guvernului liberal de a generaliza transportul gratuit al elevilor la nivelul întregii țări, pe toate mijloacele de transport in comun este de apreciat .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5