Ioan Peteleu: Candidatul PNL are cele mai mari şanse să câştige Primăria Bistriţa

Consilierul municipal PNL Ioan Peteleu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că cetăţenii municipiului Bistriţa nu îşi mai doresc un candidat pe profilul actualului primar. Potrivit acestuia, candidatul PNL are cele mai mari şanse de a câştiga Primăria Bistriţa.

"Din discuţiile pe care le-am avut şi eu cu diverşi prieteni, cetăţeni, nicidecum, aceştia nu îşi mai doresc un candidat pe profilul actualului primar, deci categoric designul actualului primar trebuie să fie cu totul altul, trebuie schimbat fundamental. Cu siguranţă, candidatul PNL are mai multe şanse de a câştiga Primăria Bistriţa. Nu o să mergem niciodată cu un candidat care nu are şanse de a câştiga. Acesta e obiectivul politic al partidului.

Bineînţeles, că în această perioadă şi-au depus mai mulţi colegi intenţia de a candida, va fi analiza internă, după care aşa cum spunea şi colegul meu Alin Seserman va urma sondarea externă a primilor doi, trei candidaţi", a declarat consilierul municipal PNL Ioan Peteleu.

Comentarii

12/08/15 14:36
Vizitator

Primaria nu se castiga pe ochi frumosi. Pentru cetatean nu conteaza ca profilul viitorului primar sa fie fundamental diferit de cel al lui Crețu. Conteaza insa ca infatisarea orasului sa fie diferita de cea pe care o lasa in urma primarul Cretu dupa doua mandate.
De aceea, PNL ar trebui sa vina cu o oferta de program prin care sa stabileasca prioritatile orasului pentru urmatorii 4 ani astfel incat sa convinga electoratul si abia apoi sa stabileasca lista candidatilor capabili sa materializeze punerea in practica a punctelor prevazute in programul electoral. Chiar daca problemele orasului sunt aceleasi indiferent de formatiunea politica, identificarea si prioritizarea lor intr-un program coerent poate face diferenta intre formatiunile politice, astfel incat alegatorii sa poata alege in cunostiinta de cauza. Pe de alta parte, competitia intre programe favorizeaza mai mult pe cei care nu au fost la putere, intrucat cei aflati la putere trebuie sa explice si motivele pentru care nu au realizat unele din obiectivele programului in timpul mandatului actual.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5