Ioan Oltean: Îl susţinem pe Ponta fără niciun fel de reţinere

*Vasile Blaga şi Radu Berceanu, cei mai buni candidaţi PDL la şefia Senatului

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, este unul dintre cei mai mari „susţinători” au demersului PSD, de înlocuire din funcţie a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană.

“Puterea susţine Opoziţia în acest demers politic. Eu i-am rugat, ei m-au ascultat. Nu conduc, dar le sugerez ce trebuie să facă. Eu cred că săptămâna viitoare (n.n. - această săptămână ) ori Ponta, ori Geoană pleacă. Vom trăi şi vom vedea care pe care. Pariez pe Geoană, Ponta trebuie să rămână, asta fără discuţie. Îl susţinem pe Ponta fără niciun fel de reţinere”, a declarat ironic Ioan Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul democrat-liberal nu crede că Mircea Geoană se va înscrie într-un alt partid. “Aşa după cum îl ştiu eu şi după cum rezistă Mircea Geoană, nu cred că va pleca din apropierea PSD. Va rămâne în apropierea lui într-un fel sau altul”, a precizat deputatul Oltean, adăugând că Geoană nu va înfiinţa un alt partid.

Altfel, Ioan Oltean îşi menţine părerea că Vasile Blaga este unul dintre cei mai buni senatori ai PDL care ar putea ocupa funcţia …ce urmează a fi „eliberată” de Mircea Geoană. Şi asta, chiar dacă Blaga spunea de ceva vreme despre Ioan Oltean că are multe „idei neinspirate” şi „vinde blana ursului din pădure”.

“Atunci când faci propuneri în acest fel sunt neinspirate. Când le faci în interiorul partidului şi le susţii sunt foarte inspirate. Dar eu am această meteahnă că le fac şi în interior, şi în afară, pentru că valoarea e valoare şi în interior, şi în afară. Vasile Blaga este un lider incontestabil, care poate să conducă Senatul, dar pe lângă el mai poate fi şi Radu Berceanu şi mulţi alţii care sunt acolo. Dar ei doi, în opinia mea, se detaşează în această evidenţă a noastră, a liderilor care pot să ocupe funcţia respectivă. Aşteptăm, întâi şi întâi, să plece Geoană”, a mai declarat Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5