Ioan Oltean: „Funcţia de prefect trebuie obţinută printr-un efort depus în plan politic. Funcţiile nu trebuie făcute cadou pentr

Odată cu retragerea lui Sabin Ilieşi, în cărţi pentru fotoliul de prefect au mai rămas cel puţin, până în acest moment: Gheorghe Tuţă, Vasile Moldovan, Filip Moisil, Monica Săsărman şi Nelia Răzoare. Acestea sunt personajele poltice care şi-au manifestat dorinţa pentru a ocupa scaunul de prefect. Despre fiecare, liderul judeţean a avut de făcut câte o mică remarcă, cu ironii mai mult sau mai puţin voite.

Gheorghe Tuţă are „experienţa necesară , este singurul înalt funcţionar public”, Vasile Moldovan- „sunt convins că i-ar plăcea”, Filip Moisil- „un tânăr de nădejde, a cărui nominalizare o susţin personal”, Monica Săsărman şi Nelia Răzoare –„au muncit mult în partid”.

Nominalizarea PD-L pentru funcţia de prefect va fi decisă de o comisie formată din patru membri ai BPJ PD-L. Din comisie fac parte Ioan Oltean, Ioan Andreica, Sabin Ilieşi şi Liviu Rusu. Oltean şi-a exprimat clar ce aşteaptă el de la un candidat pentru funcţia de prefect. „Să fie o garanţie pentru cei care muncesc în partid, în urma unui efort depus în plan politic. Funcţiile nu trebuie făcute cadou, doar pentru că cineva e arătos şi vrea acest lucru”. Până marţi, cel târziu miercuri, ne vom decide şi asupra persoanei nominalizate pentru funcţia de prefect”, a concluzionat Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5