Invitaţie de nerefuzat la Sângeorz-Băi: ape tămăduitoare, trasee turistice, case şi bucate tradiţionale, oameni ospitalieri!

Dezvoltarea turismului sustenabil în teritoriul GAL Lider Bistrița-Năsăud trebuie să fie una dintre prioritățile comunităților partenere în cadrul acestor tipuri de proiecte locale, care ne ajută să ne promovăm valorile locale și tradițiile, peisajele de vis în care convețuim, darurile naturii pe care le primim fără să facem nimic pentru asta. Noi vrem să arătăm că merităm tot ceea ce avem!
Cooperarea în cadrul acestor tipuri de proiecte este esențială, iar administrația locală din Sângeorz-Băi a susținut întotdeauna experiența oferită de Asociatia Gal Lider Bistrita-Nasaud!
Vă invităm să pătrundeți în minunata noastră stațiune și să descoperiți povestea infinită și adevărată a apelor tămăduitoare ce surâd prin izvoare, să urmați trasee turistice de o superbitate unică, întâlnind la cotitură casele tradiționale specifice locului, să gustați din minunatele bucate preparate după rețete autentice, să descoperiți oamenii locului, “îndămânoși” și ospitalieri.
Noi, împreună cu Asociația GAL Lider Bistrița-Năsăud, vă propunem o ofertă de nerefuzat în una dintre cele mai frumoase zone din Transilvania, a transmis Primăria Sângeorz-Băi.
Come and visit GAL Lider Bistrița-Năsăud & Stațiunea Sângeorz-Băi.

https://www.facebook.com/enportbeta2021/videos/380662130944101/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5