Învățăm să reciclăm împreună! Copiii de la Grădinița ”Rază de Soare” din Bistrița au învățat cum se colectează separat corect deșeurile reciclabile

Având în vedere importanța educației în dezvoltarea unui comportament sustenabil și prietenos cu natura în rândul copiilor, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continua parteneriatele cu instituțiile de învățământ din județul nostru pentru a forma, dintr-o perioadă cât mai timpurie, deprinderi sănătoase în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.

Copiii de la Grădinița ”Rază de Soare” din Bistrița au participat la prima lor lecție despre colectarea selectivă a deșeurilor, iar apoi s-au bucurat să le pună pe toate la locul lor într-o activitate interactivă în care ei au ales deșeurile și apoi le-au pus pe fiecare în pubela potrivită.

În ultimii 2 ani, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a derulat parteneriate educaționale cu 60 de instituții școlare din județul nostru, atât prin concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, cât și prin prezentări și activități practice derulate în programul ”Școala Verde”.

Vom continua și în 2024 campania de informare și conștientizare derulată în școlile și grădinițele din județ alături de partenerii noștri Greenpoint Management, Fepra, Financiar Recycling, Clean Recycle și Eco Synergy.

Hai să dăm valoare deșeurilor și să le punem pe toate la locul lor.


ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5